Ispartaspor tempoyu yükseltiyor

5 Ağustos 2019 11:55

Pembe-yeşilliler, yeni sezona hazır girebilmek için işi sıkı tutuyor. Sabah 08.00 ile akşam 18.00 olmak üzere günde çift idman yaptıran Teknik Direktör Söyleyici, fazla kiloları olan futbolcuları uyararak, “Sezona hem fit gireceğiz, hem de hazır” diyor.
Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde güller diyarını temsil edecek olan Ispartaspor, yeni sezonda hem Ziraat Kupasında hem de ligde fırtına gibi esmeyi planlıyor. Kamp hazırlıklarına kent merkezinde Gölcük, Atatürk Stadı, Özel İdare Sahası, Fitness Salonları gibi merkezlerde devam eden pembe-yeşillilerde tempoyu yükseltiyor.
Adeta antrenmanda futbolcuların pestilini çıkaran Teknik Patron Tarık Söyleyici, fazla kiloları olan futbolcuları uyararak, “Sezona hem fit gireceğiz, hem de hazır” diyor.
Söyleyici, 6 Ağustos Salı günü Serikspor ile saat 20:00 da, 9 Ağustos Cuma günü Adana Kozanspor ile saat 20:00 de Atatürk Stadında özel maç yapacaklarını bildirdi.

Pembe-yeşilliler, Serikspor ve
Kozanspor'la özel maçta karşılaşacak
Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde güller diyarını temsil edecek olan Ispartaspor, Ağustos Salı günü Serikspor ile saat 20:00 da, 9 Ağustos Cuma günü Adana Kozanspor ile saat 20:00 de karşılaşacak. Karşılaşma Atatürk Stadında oynanacak

Bu haber 363 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...