MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ´DEN FUTBOLCULARA MESAJ:

“SİZLERİN YANINIZDAYIZ”

5 Ağustos 2019 11:53

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Bölgesel Amatör Futbol Ligi'ndeki tek temsilcisi Ispartaspor'a yeni sezonda başarılar diledi. Gökgöz, “Valilik, Belediye ve Milletvekilleri olarak arkanızdayız” dedi.
AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, şehrin Bölgesel Amatör Futbol Ligi'ndeki tek temsilcisi Ispartaspor'a yeni sezonda başarılar diledi. Spor kıyafetleriyle Atatürk Stadı'na gelen Milletvekili Gökgöz, futbolculara “Yanınızdayız” mesajı verdi.
Kendisinin 2 yıl profesyonel olmak üzere uzun yıllar futbol oynadığını kaydeden Gökgöz, “Valilik, Belediye ve Milletvekilleri olarak arkanızdayız. Yıllarca futbol oynadım. Hocamız Tarık Söyleyici'nin şampiyonluklarını dün gibi hatırlıyorum. Biz şu an da Gençlik Merkezinin bulunduğu alanda Ali Göral Sahası vardı. Burada az top oynamadık. Ispartaspor'umuzun artık profesyonel liglere dönmesi için tüm kent olarak destek olmalıyız. Sizlere güveniyor ve destekliyoruz” dedi.
Vakit buldukça iç saha maçlarının yanı sıra deplasmanlarda da takımın yanında olacağını söyleyen Milletvekili Gökgöz, Kulüp Başkanı Atakan Yazgan ve ekibine başarılar diledi. Teknik Patron Söyleyici ile Isparta'nın başarıya gideceğini ve bunun içinde de işi sıkı tutulduğunu gördüğünü söyleyen Milletvekili Gökgöz, tek tek futbolcuları selamlayarak oyuncuları antrenmana uğurladı.
MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ'DEN FUTBOL ŞOV
AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Atatürk Stadı'nda adeta futbol resitali sundu.
AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Gazeteci Levent Doğan'a sporla ilgili özel röportaj verdi. Çekimlere spor kıyafetiyle gelen Gökgöz, adeta futbol dersi verdi.
Eski futbolcu olan Gökgöz, Atatürk Stadı'nda adeta futbol gösterisi yaptı. Topu ayağında sektirdikten sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek'e penaltı atan Gökgöz, meşin yuvarlağı ağlara gönderirken tekniğini de konuşturdu. Stada spor yapmak için gelen Gökgöz'ü sporseverler de kenardan takip ederek, spora olan ilgisinden dolayı teşekkür ettiler. Daha sonra Gevrek'le birlikte Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak, penaltı atışı yaptılar. Penaltı atışının ardından Gökgöz,
“Yeşil
sahaları
özlemişim. Emrespor'un penaltıcısı da bendim. Spor gibisi yok. Sağlıklı yaşam için spor şart” dedi.
Isparta gençliğine sahip çıkılması için Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'le birlikte sosyal projelerinin
olduğunu anlatan
Gökgöz,
spor alanların çoğalması
için de girişimlerde bulunduklarını sözlerine
ekledi.

Bu haber 374 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...