İKİ YENİ BULVAR AÇILMASI PLANLANIYOR

18 Temmuz 2019 17:39

Isparta trafiğinin yoğunluğunu azaltmak için 2 yeni bulvar açma çalışmalarına başladıklarını belirten Başdeğirmen, elektrikli banliyö hattı için olumlu rapor çıktığını ve şehir hastanesi üst geçit inşaatının da 10 gün içerisinde başlayacağını müjdeledi. Kentteki trafik sorununu çözmek için yerel seçimler öncesi projelerini açıklayan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bu taahhütlerini yerine getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Şehir hastanesi üst geçidinin 10 gün içerisinde temelinin atılacağını belirten Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, SDÜ doğu ve batı kampüslerinden şehre iki yeni bulvar kazandıracaklarını ifade etti. “Şehir hastanesi üst geçitle alakalı olarak da 10 gün içerisinde temeli atılıyor, geçtiğimiz Pazar günü karayolları ekibi gelmiş yapılacak yerin yer tespitini yapıp gitmişler onlar başlamak için startı verdiler orada yapılan çalışma içerisinde asansör ve yürüyen merdiven yoktu müteahhidin bize vermiş olduğu destek, karayolları bölge müdürünün vermiş olduğu destekle istediğimiz şekle getirdik inşallah üst geçidimiz en kısa zamanda faaliyete geçecek bu bizim vermiş olduğumuz sözlerden bir tanesiydi biliyorsunuz.

Bir diğeri de doğu ve batı kampüslerinden şehre doğru yeni iki tane Bulvar açılması ve biz onları açtık batı kampüsünün tamamen hattı tamamlandı kamulaştırmaları tamamlandı hatta meddem hastanesiyle ticaret ve sanayi odasının arkasında bir çayımız var o çayın üstünde köprü yoktu DSİ o köprünün yapımına başladı köprü bittikten sonra asfaltlamaya gireceğiz alt yapıları da yapılıyor büyük bir ihtimalle 15 güne kadar köprüden sonraki kısmın asfaltlanmasına başlayacağız. Doğu kampüsü tarafında çalışmalarımız devam ediyor”.

Belediye Başkanı Başdeğirmen'in ulaşım projelerinden biri de Isparta ray elektrikli banliyo. Başdeğirmen Isparta ray projesiyle ilgili hazırlanan raporun olumlu olarak çıktığını ve Devlet Demir Yolları tarafından projelendirileceğini söyledi. “Demir Yollarının çalışmasıyla alakalı metro genel müdürlüğünün ekibi vardı Isparta ray elektrikli banliyo ile ilgili bizim garımızdan Üniversiteye giden hatla alakalı rapor olumlu geldi o rapor aldım”

 

 

Bu haber 241 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...