BAŞDEĞİRMEN´DEN ULAŞIM MÜJDELERİ

15 Temmuz 2019 18:59

Belediye Başkanı Şükrü  Başdeğirmen, ulaşımla ilgili müjdelerini paylaşırken, kente 2 yeni bulvarın açılacağını ve elektrikli banliyo hattı için olumlu raporun çıktığını bildirdi.

Belediye Başkanı Şükrü  Başdeğirmen, ulaşımla ilgili müjdelerini de Isparta kamuoyu ile paylaştı. Isparta trafiğinin yoğunluğunu azaltmak için 2 yeni bulvar açma çalışmalarına başladıklarını belirten Başdeğirmen, elektrikli banliyö hattı için olumlu rapor çıktığını ve şehir hastanesi üst geçit inşaatının da 10 gün içerisinde başlayacağını müjdeledi.

Başdeğirmen, ulaşımla ilgili müjdeleriyle ilgili olarak şunları söyledi:

”Şehir hastanesi önündeki üst geçitle alakalı olarak 10 gün içerisinde temeli atılıyor. Geçtiğimiz pazar günü karayolları ekibi gelmiş. Yapılacak yerin tespitini yapmış. Gitmişler onlar artık başlamak için startı verdiler.  Ve orada yapılan çalışmalar içerisinde asansör ve yürüyen merdiven yoktu. Sonraki çalışmalarımız da hem müteahidin bize Erk inşaat Fatih beyin vermiş olduğu o destek Karayolları Bölge Müdürümüz Arif Bey’in vermiş olduğu destekle oradaki istediğimiz şekle getiriliyor. inşallah üst geçidimiz en kısa zamanda faaliyete geçecek bu bizim vermiş olduğumuz sözlerden birisiydi biliyorsunuz. Bir diğeri Doğu ve Batı Kampüslerinden şehre doğru yeni iki tane kulvar açılması. Oraları açtık batı kampüsünün tamamen hattı tamamlandı,  kamulaştırmaları tamamlandı. Hatta Meddem Hastanesiyle Ticaret ve Sanayi Odasının arkasında bir çayımız var. O çayın üzerinde köprü yoktu o köprü başladı. Devlet su işlerimiz onu yapıyor şu anda. O köprüden sonra asfaltlamaya gireceğiz.  Büyük bir ihtimalle 15 20 gün sonra eğer köprü bitse de bitmese de köprüden sonraki kısmın asfaltlanmasına giriyoruz. Yani o bizim sözlerimizden bir tanesiydi biliyorsunuz. Ondan sonra doğu kampüsünde oradaki çalışmalarımız devam ediyor. İki bulvar çalışması şimdi o bizim trafiğimizi rahatlatan yer orasıdır. Üniversiteden dağılımlar bu anadaki tek cadde ye girmeden diğer o kulvarlara girmeden bulvar halinde yapılan kulvarlardan şehir merkezimize girecek araçlarımız. Hiç kesite uğramadan demiryolunun çalışmasıyla alakalı dün burada Metro Genel Müdürlüğünün ekibi vardı. Daire Isparta ray hattıyla alakalı banliyo hattıyla alakalı. Yani bizim garımızdan üniversiteye giden hatla alakalı rapor olumlu geldi o raporu aldım. Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğüne gidiyorum. Onun devamı  ve  projelendirilmesiyle alakalı süreyi başlatmak için Ankara’da olacağım.”

 

 

Bu haber 260 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...