“Yatırımlar geleceğimize hayırlı olsun”

18 Ağustos 2012 11:32

 

“Yatırımlar geleceğimize hayırlı olsun”

 

Isparta Belediyesi bayram öncesinde verdiği sözleri yerine getirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce ortaklaşa yürütülen çalışmalar sonrasında 107 ve 111 Cadde’deki dayanıklı asfalt çalışmaları tamamlandı. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Gece saatlerinde 107 ve 111 Cadde’de incelemelerde bulunan Başkan Günaydın, programlı bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Programların önünde çalışmaların yol aldığını aktaran Başkan Günaydın, 107 ve 111 Caddelerdeki ikinci kat dayanıklı asfaltın da dökümünün tamamlandığını bildirdi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Gecenin bu saatinde bu caddelerimizin son çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Gölcük yolu bitirildi. 127 Caddemiz bitirildi. Bu çalışmalarımıza 107 ve 111 caddelerimizde eklendi. Bu yollarımızın tamamlanmasıyla birlikte yollarımız gelecek nesillerimize bırakılmış oluyor. Bugün gece yaptığım incelemede asfaltımızın karışım oranı, dayanıklılık derecesi oldukça kaliteli. Bütün yapılan işler programlarımız doğrultusunda teknik ve kaliteli bir şekilde sürdürülüyor” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, hemen bayram ertesinde yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Başkan Günaydın, “Bayram ertesinde şehrin merkezinde diğer ana caddelerimize süratle gireceğiz. Böylece bu hızımızla tüm yollarımız asfaltlanıyor. Yaptığım incelemeler sonrasında buradan memnuniyetle ayrılıyorum. Gerçekten yapılan her iş kaliteli ve olumlu. Gün geçtikçe kalitemizi artırarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu arada 3 ayda tamamlanacak bir çalışmayı 9 günde yapmaya başladık. 127 Caddemizde 3 ayda tamamlanabilecek bir çalışmaydı. Bu caddemizi biz 9 gün için planlamıştık, ancak bu caddemiz de 6 günde tamamlanıyor. Personelimiz gece-gündüz, mesai ayrımı yapmaksızın çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar esnasında ise kaliteden hiçbir zaman taviz verilmiyor. Bu akşamda tüm çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu hızla Isparta görülmedik yollara, altyapılara sahip oluyor.  Bu çalışmalarımız şimdiden gelecek nesillerimiz olan çocuklarımıza, torunlarımıza ve geleceğimize hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 700 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...