Her şey daha temiz Eğirdir için

11 Temmuz 2019 15:06

Eğirdir Belediyesi, örnek bir temizlik kampanyasına imza atıyor. Mahalleler Belediye Başkanı ve sakinlerin de katılımıyla temizleniyor, çöpler toplanıyor.

Eğirdir Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan temizlik çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Veli Gök'ün katılımıyla Mahalle Muhtarı Özer Öztürk ve gönüllü mahalle sakinlerinin destekleriyle Zabıta Müdürü Ümit Metin'in gözetiminde Yeni Mahalle'de temizlik çalışmaları yapılıyor.

Yeni Mahalle Camisinin önünde toplanan mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Veli Gök'e, çocuklar ve bayanlar yoğun ilgi gösterirken, sohbetin sonrasında Mahalle halkı ellerine aldıkları çöp poşetleri ile mahalleyi karış karış temizlediler. Yeni Mahalle yolunda ve sokak araları ile boş arsalardaki otlar kesiliyor, çöpler toplanıyor, ağaçlar budanıyor. Göl kenarına atılan şişeler, ambalaj atıkları ve çöpler zabıta ve temizlik ekipleri mahalle halkı tarafından  toplanıyor.

Yaptıkları hummalı temizlik için belediye personeline ve desteklerinden dolayı mahalle sakinleri ile muhtarlara teşekkür eden Başkan Veli Gök, "Bütün mahallerimizde temizlik çalışmalarımız olacak. Personelimizin gayretli çalışmaları, Mahalle muhtarlarımızın ve gönüllü mahalle sakinlerimizin desteği ile Eğirdir'imizi tertemiz yapacağız. Hep birlikte gönül birliği ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Bu haber 218 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...