Özel: Lavanta turizmi için gerekeni yapacağız

9 Temmuz 2019 15:13

AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Keçiborlu'nun Kuyucak Köyünde düzenlenen Lavanta Günlerinin açılış törenine katıldı.

Lavanta kokulu köy olarak bilinen Kuyucak'ta yapılan lavanta günlerine Milletvekili Özel ile birlikte Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, ilçe belediye başkanları, AK Partili ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Isparta'nın gülçiçeği, lavanta ve zambak turizminde önemli bir potansiyele ulaştığını belirten Milletvekili Özel, "Isparta doğa, kültür ve turizm açısından büyük bir potansiyele sahip. Bu potansiyeli artık değerlendirmemiz gerekir. Her geçen yıl buralara gelen yerli ve yabancı turistlerin sayısı artıyor. Bu sayıyı daha da artırmalıyız. Artık enerjimizi buraya yönlendirmemiz gerekiyor. Isparta Valimiz Sayın Ömer Seymenoğlu'nun bu yönde yaptığı çalışmalar var. Bunları takdir ediyor ve destekliyor. Gül, lavanta ve zambak turizmiyle ilgili yapmamız gereken ne varsa sonuna kadar takipçisi ve destekçisi olacağız" dedi.

 

Bu haber 247 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...