30 yıl sonra asfalt sevinci

9 Temmuz 2019 15:12

Isparta’nın en eski mahallelerinden Keçeci’de Gökçay mevkiindeki 4 sokak 30 yıl aradan sonra ilk kez sıcak asfalt gördü. Belediye’nin sıcak asfalt çalışmaları mahalle halkını sevindirdi.

Isparta Belediyesi’nin bu sezon asfalt programı Keçeci’de 30 yıldır asfalt girmeyen 4 sokağı kapsamına aldı. Keçeci’deki 4 sokakta 30 yıl aradan sonra ilk kez sıcak asfalt dökülüyor olması mahalle sakinlerini sevindirdi.

Keçeci Mahallesi’nde en son 30 yıl önce asfalt dökülen 4 sokakta, Isparta Belediyesi hummalı bir çalışma başlattı. Keçeci Mahallesi Gökçay mevkiindeki 4 sokakta yürütülen sıcak çalışmalar kısa sürede tamamlanacak. Gökçay ile Etnografya Müzesi arasında kalan sokaklarda sıcak asfalt çalışması yapılması talebi 4 yıldır Isparta Belediyesi’ni bildiriliyordu. Keçeci Mahallesi Muhtarlığı’nın girişimleri ile Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 30 yıldır asfalt bekleyen Keçeci’nin 4 sokaktaki sakinlerini sevindirdi. Muhtar Gökhan Büyükleblebi, 30 yıl sonra ilk kez asfalt dökülen 4 sokağın sakini adına Belediye Başkanı Başdeğirmen ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

 

Bu haber 228 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...