İmam Hatip Lisesi mezunları buluşuyor

28 Haziran 2019 17:52

1951 yılında açılan Isparta İmam – Hatip Lisesi 1951 – 2019 yılları arasındaki Mensupları ile buluşuyor.

 Isparta İmam – Hatip Lisesinde 1951 – 2019 yılları arasında öğrenim gören veya mezun öğrencilerle, yine aynı yıllar arasında öğretmen ve personel olarak görev yapanlar 1 Temmuz Pazartesi günü Isparta’da yapılacak ‘Kardeşlik, birlik ve beraberliği pekiştirme’ toplantısında bir araya gelecekler. Programa, Isparta içinden ve dışından yaklaşık 5 bin kişinin katılması bekleniyor.

Okulun 58 yıl önce eğitim – öğretime başladığını ve yarım asrı aşan bir süredir ülkeye hizmet verdiğini ifade eden Isparta İmam – Hatip Mezunları Derneği Başkanı Mustafa Büber; “Bende binlerce mezun arkadaşım gibi İmam – Hatip Lisesi mezunu olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Yönetim kurulumuz ile birlikte büyük katılımlı bir organizasyon yapmayı planladık ve bu doğrultuda okulumuzun kuruluşundan günümüze kadar okulumuzdan mezun olan tüm arkadaşlarımızı, okulumuzda görev yapmış öğretmen ve personelimizi bir araya getirmeyi düşündük. Bu doğrultuda; söz konusu programımızı 1 Temmuz Pazartesi günü bir program gerçekleştireceğiz. Bu program için Isparta içinden ve dışında, ülkemizin dört bir yanında bulunan okulumuz mezunu veya görevlisi olan 5 bin kişiye davetiye gönderdik" dedi.

Başkan Büber ayrıca; “Programımız; 1 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00 ila 17.00 arasında Gökçay’da bulunan İsperlos Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olup, Saat 12.30 – 15.00 arası misafirlerimize Isparta’ya özgü Helva – Kabune ikramımız olacaktır. Program içerisinde; ‘Kardeşlik, birlik ve beraberliği pekiştirme’ toplantısı yapılacaktır. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayacak olan programımız, Kur’anı Kerim tilavetinin ardından protokol konuşmaları ile devam edecek ve Türk Tasavvuf Musikisi ilahileri sunulacaktır” dedi.

Isparta İmam – Hatip Mezunları Derneği Başkanı Mustafa Büber, gerek Isparta içinden gerekse Isparta dışından tüm mezunları programa beklediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber 248 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...