Başdeğirmen´den Çevreye duyarlı yönetim yaklaşımı

26 Nisan 2019 17:28


Isparta Belediyesi'nin gündeminde mevcut atık su arıtma tesisinin kapasitesinin artırılması, biyolojik arıtma sistemi kurulması ile şehir altyapı yatırımları ve aspestli boruların değiştirilmesi var.
Isparta Belediyesi, çevreye, doğaya ve insana duyarlı bir yönetim yaklaşımı ile hareket ediyor. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bu doğrultuda İLBANK Antalya Bölge Müdürü Fuat Koçak'ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Başdeğirmen, ziyarette Belediye atık su arıtma tesisinin kapasitesinin artırılması, ek olarak biyolojik arıtma tesisi kurulması ile şehir altyapı yatırımları ve aspestli boruların yenilenmesi konusunda destek istedi, işbirliği çağrısında bulundu. İLBANK Bölge Müdürü Fuat Koçak da Isparta Belediyesi tarafından geliştirilen tüm projelere destek olmaya hazır olduklarını söyledi.
Öte yandan ziyarette Belediye Başkanı Başdeğirmen, yapılacak olan güneş enerji santrali yatırımına ilişkin İLBANK Bölge Müdürü Koçak'ı bilgilendirdi, İLBANK'ın konuyla ilgili destek ve kredileri hakkında bilgi aldı.

Bu haber 277 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...