Sav’da Şakir İpekçi görevine başladı

8 Nisan 2019 18:22

31 Mart seçimlerinde Sav Belde Belediyesini kazanan AK Parti Belediye Başkanı Şakir İpekçi, düzenlenen törenle başkanlık görevini devraldı.

Devir teslim törenine Isparta AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ve Teşkilatı, Sav Belde Teşklatı, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Sav Belde Belediyesi Eski Belediye Başkanı Mustafa Avşar’dan başkanlık görevini alan İpekçi, Avşar’a geçmiş dönemde verdikleri emekten dolayı teşekkür etti.

Yeni Başkanı tebrik eden AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, İpekçi’nin  Sav için güzel işler yapacağına itimatlarının tam olduğunu belirtti.

Isparta Milletvekili Şükrü Başdeğirmen’de Aavşar'aa yapmış olduğu hizmetler için  teşekkür etti. Başkan Şakir İpekçi ile kol kola çalışacaklarını ve Sav Beldesini Isparta dan ayırmadıklarını ifade ederek başarılar diledi.

Başkanlık görevini devralan İpekçi kendisini bu günde yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür ederek: “Davamız vatan, millet. Davamız Sav. Hep birlikte Sav için çalışacağız. Bugüne kadar destek veren, vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra birlik içinde olup  çalışacağız. Birlikte çok güzel hizmetlere imza atacağız. Değerli Başkanımız Mustafa Avşar'ın tecrübelerinden de faydalanacağız. Önceliğimiz Sav Kasabamız, önceliğimiz değerli halkımız." diye konuştu.

Bu haber 417 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...