Eğirdir´de Cumhur İttifakının Başkanları bir araya geldi

5 Nisan 2019 18:45

Eğirdir Belediye Başkanı Ak Partili Veli Gök ve Eğirdir Sarıidris Kasabası Belediye Başkanı MHP'li Ramazan Pala'dan Cumhur İttifakı birlikteliği mesajı.

MHP'DEN AK PARTİLİ BAŞKAN VELİ GÖK'E ÜST DÜZEY ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Nail Bayram, il yöneticileri, İlçe Başkanı Mehmet Demirel, Sarıidris Beldesi Belediye Başkanı Ramazan Pala ve partililer, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ü makamında ziyaret ettiler. İl Başkanı Nail Bayram ve partililer tebriklerini ilettikleri Veli Gök'e yeni görevinde başarılar dilediler. Cumhur ittifakı olarak Isparta genelinde ve Eğirdir'de güzel sonuçlar aldıklarını belirten İl Başkanı Nail Bayram, Cumhur İttifakına gölge düşürmeden birlikte Eğirdir'de güzel işler yapılacağına inandığını dile getirdi.

Cumhur ittifakının Belediye Başkanları olarak Eğirdir'i kazandıklarını belirten Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, "Cumhur ittifakının kurucuları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ülkücü hareketin lideri Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye buradan selam gönderiyoruz. Veli Gök başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyor, hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bizlere hep birlikte Eğirdir'e güzel hizmetler yapmayı nasip etsin" dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, ziyaretinden ve duygu düşüncelerinden dolayı MHP İl Başkanı Nail Bayram ve Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala ve partililere teşekkür ederken, "Ramazan Pala başkanın da yeni dönemi hayırlı uğurlu olsun. Başarılar diliyorum. Birlikte Eğirdir'imizin tamamına güzel hizmetler yapmak için inşaallah el birliği ile gönül birliği ile cumhur ittifakına yakışır şekilde çalışacağız." dedi.

 

Bu haber 298 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...