“BERABER ÇALIŞACAĞIZ, BERABER BAŞARACAĞIZ”

5 Nisan 2019 18:38

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, dün mazbatasını aldı. Almış oldukları sorumluluğun bilincinde olduklarını belirten Başdeğirmen, “Kadınımızla, erkeğimizle, çocuğumuzla, engellimizle hep beraber çalışacağız.” dedi.

31 Mart seçimlerinde oyların büyük çoğunluğunu alarak Isparta Belediye Başkanlığına seçilen Şükrü Başdeğirmen, dün mazbatasını aldı. Halk Eğitim Müdürlüğü’nde yapılan mazbata töreninin ardından Hükümet Meydanı’na çelenk sunan Başdeğirmen, buradan da Belediyeye geçti. Belediye önünde toplanan yüzlerce sevenine seslenen Başdeğirmen, birlik beraberlik vurgusu yaptı.

 Başdeğirmen, “Buraya gelerek, bu ulvi görevi alırken beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Almış olduğumuz görevin ne kadar önemli, ne kadar kutlu, ne kadar da ulvi olduğunu bilerek buradayız. Bizler şehrimize hizmet edebilmek için bu işin içine girdik. Bu yarışta Allah’ım bu şehre bizlerin hayırlı bir şekilde hizmet edebilmemiz için dualarınız hep bu yöndeydi. Bunların ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bizim vatandaşlarımızla, burada yaşayan bütün insanlarımızla beraber birlik içerisinde, hep beraber bir aile ortamında hizmet ederek yapılması gereken her türlü Isparta hizmetinin de layıkıyla yapabileceğimiz inancı içerisindeyim.” dedi.

Şehrin tüm ihtiyaçlarına cevap vereceklerini belirten Başdeğirmen, şöyle konuştu; “Isparta belediye başkanı olarak biraz önce mazbatamızı aldık. Bundan sonra, önümüzdeki 5 yıl içerisinde hep beraber çalışacağız, hep beraber başaracağız. Kadınımızla, erkeğimizle, çocuğumuzla, engellimizle hep beraber çalışacağız. Neler gerekiyorsa, hangi ihtiyaçlar varsa beraber yapacağız.

Yusuf Ziya Günaydın yukarıda bizi bekliyor. Bu nazik davranışı için kendisine çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Biz de ekibimiz ve meclis üyelerimizle beraber şehrimizi bir adım ileriye götürmek istiyorum. Sadece şehrimizin değil ülkemizin de bir adım ileriye gitmesini istiyorum. Sadece Isparta için değil, Türkiye için de elimizden geleni yapacağız.”

Başdeğirmen, konuşmasının ardından başkanlık makamına geçerek, Eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan görevi devraldı.

 

Bu haber 263 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...