“Isparta kaybettiği yılları kısa sürede telafi edecek”

3 Nisan 2019 16:23

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, seçim sonrası ilk kez açıklama yaptı. Özel, “İktidar belediyeciliği ile yeniden buluşan Isparta, kaybettiği yılların telafisini kısa sürede giderecek, hak ettiği hizmet ve yatırımları alacaktır” dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’in açıklaması şöyle: “Ispartamız, 31 Mart yerel seçimlerinde de Cumhurbaşkanımıza ve partimize olan güvenini ve desteğini sürdürmüştür. Yerel seçimler için AK Partimizin adayı Sayın Şükrü Başdeğirmen ile başlattığımız propaganda sürecinden Allah’ın izniyle başarıyla çıktık. Bize, partimize ve Belediye Başkan Adayımıza verdiğiniz destek, gösterdiğiniz güvenden ötürü şükranlarımızı sunarız.

Isparta’da 1 Nisan yeni bir dönemin başlangıcı olmuştur. İktidar belediyeciliği ile yeniden buluşan Isparta, kaybettiği yılların telafisini kısa sürede giderecek, hak ettiği hizmet ve yatırımları alacaktır. Özellikle AK Parti’nin gönül belediyeciliği ve sosyal belediyeciliği Isparta’da da hissedilecek, ilimiz özlediği şehrül eminine kavuşacaktır. Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen, şührül eminliğe aday olmuştur. Isparta Milletvekili olarak Şükrü başkanımızın Isparta’ya yakışır, halkının sevdiği bir şehrül emin olacağından hiç şüphem yoktur.

Isparta, belediyecilik anlamında Ankara’nın kaynakları ile iktidarın gücü ile artık buluşmuştur. Sayın Başkanımızın hazırladığı projelerin takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Isparta, Şükrü

Başdeğirmen ile AK Parti ile daha ileriye gidecek, halkımızın refah ve mutluluk düzeyini artırıcı gelişmeler olacaktır. Bu vesile ile Isparta Belediye Başkanlığı’na seçilen Şükrü Başdeğirmen başta olmak üzere, belediye meclis üyelerimize, il genel meclisi üyelerimize, ilçe belediye başkanlarına, belde belediye başkanlarına ve tüm meclis üyelerine başarılar dilerim.”

 

Bu haber 358 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...