“Ülke büyük ekonomik zorluklar içinde”

27 Mart 2019 16:54

İyi Parti Milletvekili Aylin Cesur, Atabey ve İslamköy ziyaretinde ülke ekonomisiyle ilgili açıklamalarda bulunarak, “Güzel ülkemizi bu makus kadere mahkum edenlere fırsat vermeyeceğiz” dedi.

İyi Parti Milletvekili Aylin Cesur ve İyi parti İl Başkanı Özgür Tandoğan Atabey'de coşkuyla karşılandı. Seçim çalışmaları kapsamında Atabey ve İslamköy'ü ziyaret eden İyi Parti Milletvekili Cesur; "Konuşan Türkiye! Sorunları çözülen Türkiye! Biz sizlerle konuşacağız sizler bizlere dertlerinizi anlatacaksınız ki tüm sorunlar çözülene kadar sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.  Ülke büyük ekonomik zorluklar içindedir. İşsizlik hat safhada, istihdama yönelik hiç bir çalışma yoktur. Ülkenin madenleri, fabrikaları, barajlarındaki satılmıştır. Ülke tüketmekte ve tükenmektedir. Tüketim toplumu haline getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bizler sizlerin sesiyiz, sizlerin savunucularıyız. Güzel ülkemizi bu makus kadere mahkum edenlere fırsat vermeyeceğiz" dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan ise "Atabey iyi yönetilmeyi hak ediyor. Belediye başkan adayımız Hasan Tosun iyi bir başkan olacak. Sizlerin yüzünü güldürecek en iyi hizmeti verecek. Ona destek olunuz. Yandaşın değil vatandaşın belediyesi olmak için söz veriyoruz" dedi

Bu haber 260 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...