ANADOLU LİSESİ’NDEN Resim Sergisi

16 Mart 2019 13:21

Isparta  Anadolu Lisesi  tarafından geleneksel hale gelen resim sergisi bu yıl da Iyaşpark AVM’de açıldı.

Resim Sergisinin açılışına Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, ITSO Başkan Vekili Mustafa Tutar, Isparta Anadolu Lisesi Müdürü Yavuz Akıncı, Okul  Müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Dilek Tutar ve öğrencilerini yapmış oldukları çalışmalardan dolayı tebrik eden Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, “Lise öğrencilerinin bu tür çalışmalarına ilk defa katılıyorum. Bu kadar başarılı olduklarını da ilk defa görüyorum. Kendilerini hem tebrik ediyorum hem de başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Sanatseverleri sergiye davet eden Resim Öğretmeni Dilek Tutar :“Isparta Anadolu Lisesi olarak her yıl açtığımız geleneksel resim sergimizi Iyaşpark’ta yemek salonunun altında açtık. Bu yıl çok sayıda çalışmamız var. Hepsi öğrencilerimizin prodüksiyon çalışmaları özgün olanlar ve içerisinde farklı tekniklerde olanlarda var. Bir hafta boyunca burada Iyaşpark’ta sergimiz açık kalacak. Sanat severleri, öğrencilerimize destek olmak isteyenleri, resimlerimizi yakından görmek isteyenleri buraya ziyarete bekliyoruz.”

Bu haber 458 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...