Gorelova’nın öğrencileri Bale Festivalinde Isparta’yı temsil edecek

15 Mart 2019 16:23

Nataliya Gorelova Bale Sanat Merkezinin Kurucusu Gorelova, 7 Nisan’da Antalya’da yapılacak Bale Festivali’nde gecenin yıldız ekibi olmayı hedefliyor.

11 yıl öncesi yola çıkan ve Isparta  şehrini klasik bale sanatıyla tanıştıran  Rus Asıllı Türk Vatandaşı olan Koreograf Pedagog  Nataliya Gorelova Bale Sanat Merkezin Kurucusu ve Sahibi Nataliya Hoca, Gazeteci Levent Doğan’a yapılacak projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gorelova, “Isparta şehrimizde yaşayan çocuklar için  yıllarca  çok emek verdim.  Şu an Afyonkarahisar Dinar Bölgesinde  de çalışmalar devam etmektedir 2. şube olarak

fakat  önümüzdeki  güzel bir büyük organizasyona imza atıyoruz.  Ayrıca 7 Nisan’da Antalya’da  yapılacak bale festivalinde  Isparta’yı  temsil edeceğiz. Türkiye’de yüzlerce özel ve devlete ait bale kurumların arasında kendimizi sunmaya çok zevkli olur bizim için.

Şimdiden bize başarılar dileyenlere, yanımızda gelecek  canlı izleyecek bizimle olan herkese tek tek teşekkür ediyorum. ‘Gece yıldızları’  festivalinde koreografımızı en iyi şekilde sunacağız.

 Isparta’ya temsil edecek öğrencilerimiz ise şu isimler:

1 . Deniz Sezik

2 Elif Duru Doğan

3. Rana İpek Develi

4. Ecem Okudan

5. Zeynep Yorgancıgil

6. İpek Yorgancıgil

7. İrem Çetin

8. Beyza Salim

                Tüm balecilerimize başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

Bu haber 438 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...