DR.TIĞDEMİR’E Fotoğraf Yarışmasında Birincilik Ödülü

15 Mart 2019 16:22

Davraz Yaşam Hastanesi Radyoloji Uzmanı Dr.Mehmet TIĞDEMİR, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle İstanbul Tabip Odası tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasında birincilik ödülüne layık görülmüştür. Uzun yıllardır şehrimizde başarılı radyolojik teşhisleri ile hastalarının saygı ve takdirini kazanmış olan Dr.Mehmet TIĞDEMİR, aynı zamanda özellikle doğa, kuş ve kelebek fotoğrafları ile de çok özel ve güzel eserlere imza atmaktadır. Bu eserleri ile pek çok ödül kazanmış olan Dr.TIĞDEMİR, son olarak İstanbul Tabip Odası tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasına katılarak, manzara kategorisinde birincilik ödülüne layık bulunmuştur. Ayrıca renkli ve manzara kategorisinde üç farklı eseri de sergilenmeye layık bulunmuştur. Yarışmanın ödül töreni 11 Mart 2019 tarihinde İstanbul’da Basın Müzesinde gerçekleştirilmiş olup, Dr.TIĞDEMİR’e ödülünü İstanbul Tabip Odası Genel Sekreteri Dr.Osman ÖZTÜRK takdim etmiştir.

 Ödül töreninde bir konuşma yapan Dr.Mehmet TIĞDEMİR “mensubu olmaktan gurur duyduğum tıp mesleği zaten insan sağlığını koruma ve iyileştirme sanatıdır, mesleğimle birlikte bir de fotoğraf sanatında çalışma yapmak ve bu çalışmalarım ile bu kutsal mesleğin örgütü niteliğindeki Türk Tabipler Birliği’ne bağlı İstanbul Tabip Odası tarafından düzenlenen bu anlamlı yarışmada eserimin ödüle layık bulunmasından dolayı büyük gurur duydum, yarışmayı düzenleyen ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca görev yaptığım Isparta Davraz Yaşam Hastanesi yöneticilerine de tüm bu çalışmalarımda şahsıma dolayısı ile sanata ve sanatçıya verdikleri desteklerden dolayı teşekkürü bir borç biliyorum, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Davraz Yaşam Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Erdoğan SEVÜK ise “Dr.Mehmet TIĞDEMİR’in başarılı çalışmaları ile her zaman gurur duyuyoruz, kazandığı bu ödülden dolayı da kendisini tebrik ediyoruz. Ödül kazanan ve sergilemeye layık bulunan eserlerini hastanemiz resmi web sitesi olan www.davrazyasamhastanesi.com.tr adresinde yayınlıyoruz. Ulu önder Atatürk’ün de söylediği gibi Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur. Bu düstur doğrultusunda biz de Davraz Yaşam Ailesi olarak gül kokulu Isparta’mızda on yılı aşkın süredir verdiğimiz kaliteli ve bilimsel sağlık hizmetlerimiz yanı sıra sosyal sorumluluk anlayışımız gereği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerçek sanata ve sanatçıya destek olarak milletimizin hem gerçek hem de mecazi anlamda hayat damarlarını korumaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Davraz Yaşam Ailesi olarak tüm halkımıza sağlıklı günler diliyoruz” dedi.

 

Bu haber 343 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...