“Isparta sağlık başkenti olacak”

5 Mart 2013 19:44

Milletvekili Recep Özel, Türkiye’de hizmete en önce girecek bölge hastanesinin Isparta’daki olacağını belirtti. Ayrıca 5 yeni sağlık tesisinin daha Isparta’ya kazandırılacağını müjdeleyen Özel, “Isparta’yı sağlığın başkenti yapacağız” dedi.

AKP Milletvekili Recep Özel, Isparta’nın sağlık alanında geriye değil hep bir adım öteye gideceğini bildirdi. Hükümetin, en büyük yatırımlarını sağlık sektörü üzerine yaptığını ve bunun Isparta’da kendini hissettirdiğini ifade eden Özel, “Sağlıkta Türkiye’de ilk üçte yer alıyoruz. Yerimizi daha ileri taşımak için Genel Sekretere, Sağlık Müdürümüze büyük iş düşüyor. Isparta’da sağlık hizmetleri hiçbir şekilde geriye gitmeyecek. Daha ileriye gidecek” dedi.

SAĞLIK TESİSLERİ AÇILACAK

Isparta’nın sağlıkta Türkiye’nin önemli illerinden biri olduğuna dikkat çeken Milletvekili Özel, bu kapsamda kente 5 sağlık tesisi daha açılacağını kaydetti. Özel, “Tesislerimizden biri Vatan mahallesinde tamamlandı. Birisi Gönen’e diğeri Uluborlu’ya ve Aksu’ya açılıyor. Senirkent’e ve Şarkîkaraağaç’a devlet hastaneleri açıldı. Sağlığa büyük önem veriyoruz. Bu önem devam edecektir” diye konuştu.

EN ÖNCE BİZİM BÖLGE HASTANEMİZ BİTECEK

Diğer taraftan Sümer Halı arazisi üzerine yapılacak olan Bölge Hastanesine de değinen Özel, “Türkiye’de ilk önce hizmete girecek olan bölge hastanesi Isparta’dır” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 637 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...