SOSYAL KONUT İÇİN ALAN BELİRLENDİ

9 Mart 2019 12:22

10 yıldır tek sosyal konut üretilemeyen Isparta’da 2014-2019 çalışma dönemi son Belediye Meclisi toplantısında, dar gelirli vatandaşlar için sosyal konut alanı ayrılması kararı çıktı. AK Parti Belediye Meclis üyeleri, kabul oyu vererek, sosyal konutta samimi olduklarını gösterdiler

Seçimlerin  bir numaralı gündemi sosyal konut Belediye Meclisi’nin son toplantısında karar olarak çıktı. Meclis İmar Komisyonu 135. cadde 5923, 5950 ve 5903 sokaklar arasında kalan yaklaşık 70 dekarlık alanı gecekondu önleme bölgesi ve  konut alanı  olarak belirlenmesini uygun gördü. Karar oy birliğiyle alındı.

SOSYAL KONUT İÇİN ATILAN

HER ADIMIN ARKASINDAYIZ

     AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kadir Özkan, grup adına yaptığı konuşmada ““TOKİ ve sosyal konut vasıtasıyla yapılan atılan her adımın arkasındayız. AK Parti grubu olarak bunun arkasında olduğumuzu ifade etmek istedik” dedi. 

İHTİYAÇ OLDUĞU BELLİ

Meclis üyelerine teşekkür eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bu konuya baş koyduk. Isparta Belediyesi olarak gövdemizi koyduk. Dediğinizi yapmak zorundayız. Yapacağız. Zaten Pazartesi günü talepleri toplamaya başlayacağız. Artık gerçekten ihtiyaç olduğu belli.  Sizlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

DEMİR ÇİMENTO ÇOK PAHALI

BUNA RAĞMEN KARARI ALDIK

AK Parti grubundan gelen ‘Keşke bu kadar geç kalmasaydınız’ ifadesine  karışlık Başkan Günaydın,  “Bir zamanlar birisi emeklilere ben yapacağım demişti. Biz de arsa verdik yer verdik. Enerji Bakanlığından müsaade aldık. Pomza yataklarını kaldırdık. Buyurun dedim, ama yapmamış olabilir, Ama dediğiniz gibi geç kalmamıza neden oldu. Bir yerden başlamak iyidir. Bu konuda bir kuruş belediyeye para kazandırmadan en uygun rakamlarla evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmak istiyoruz. Ama demir ve çimento halen çok pahalı. Buna rağmen bu kararları aldık. Bir kuruş kazanmadan yapacağız.  Halkımızın kazancı olsun istiyoruz. Şimdiden Isparta’ya hayırlı olsun diyorum” dedi.

FAKİR FUKARININ

ÜMİDİYLE OYNAMAYIN

MHP’li Belediye Meclis üyesi Nedim Yürekli de “Gerçekten hepimizin bildiği gündemden düşmeyen önemli konu. Fakirliği yoksulluğu yaşamak çok zor. Onun için gelecek belediye başkanımız her kim olursa olsun bu konunun mutlaka gerçekleşmesi,  fakir fukaranın ümitleriyle oynanmaması en büyük dileğimdir”

Bu haber 321 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...