‘Uçan Raketler Projesi’ 6 Nisan’da Gökkubbe’de

8 Mart 2019 18:12

6 Nisan’da Isparta’da düzenlemek istedikleri ‘Uçan Raketler Projesi’ ile ilgili bilgi veren Türkiye Masa Tenisi Federasyonu yetkilisi Dr. Savaş Ertufan, “Isparta Belediyesi de bu organizasyonun içerisinde yer alacak” dedi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu yetkilisi Dr. Savaş Ertufan ve Hitit Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Kılıçer, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Yöneticiler Türkiye genelinde ortaklaşa gerçekleştirdikleri ‘Uçan Raketler Projesi’ hakkında bilgiler verdi. Yetkililer 6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü dolayısıyla bu projeyi Isparta Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlemek istediklerini ilettiler. Başkan Günaydın’da böyle bir organizasyondan dolayı mutluluk duyacaklarını ve her türlü yardıma hazır olduklarını bildirdi.

6 Nisan’da Isparta’da düzenlemek istedikleri ‘Uçan Raketler Projesi’ ile ilgili bilgi veren Türkiye Masa Tenisi Federasyonu yetkilisi Dr. Savaş Ertufan, “Isparta ilinde bu projeyi yapmak istiyoruz. Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezini çok beğendik. Sizin izin ve onayınızı istiyoruz. Bugün uğradık, kitap fuarı var, bundan dolayı da tebrik ediyoruz. Gökkubbe halkın rahat ulaşabileceği, masaları rahat kurabileceğimiz bir mekan. Isparta Belediyesi de bu organizasyonun içerisinde yer alacak” dedi.

Proje ortaklarından Hitit Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Kılıçer de, projeden bahsetti. Masa Tenisini tüm ülkeye yaymak istediklerinden bahseden Kılıçer, “Güzel bir sosyal sorumluluk projesi olduğuna inanıyoruz. İlk Çorum’da bu projeyi uyguladık. İllerimizde çocuklarımızı masa tenisi ile buluşturmak, malzeme yardımı yapmak ve buradaki hocalarımızın eğitimlerini almalarını sağlamak. Hocalarımızı birinci kademe antrenör yapıyoruz. Okullarında kendi öğrencilerini eğitiyorlar, böylece Çorum’la start verdiğimiz projeyi Isparta ile devam ettirmek istiyoruz. Başkanımızın da destekleriyle güzel bir proje olur ve Isparta’da da masa tenisi oynamayan öğrencimiz kalmaz” şeklinde konuştu.

Böyle bir projenin hayata geçirilmesinden ve projenin bir ayağının da Isparta olarak düşünülmesinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, her türlü yardıma hazır olduklarını ifade etti. Günaydın, “Arkadaşlarımız, şehrimizde kapsamlı bir proje uygulamak istiyorlar. Şehrimizin her tarafında bu konunun gelişmesini istiyorlar. Bu projeyi Gökkubbe’de düzenleme talebinde bulundular. Bizim fiziki anlamda yerimiz müsait. Ses akustiği de bulunan bir salonumuz. Her bakımdan profesyonel bir salon. Böyle büyük bir projenin uygulanmasını bizde istiyoruz ve katkıda bulunmak istiyoruz” görüşlerinde bulundu.

 

 

 

Bu haber 423 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...