“Şarkikaraağaç’ın başka evladı var mı?”

5 Mart 2019 17:08

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, baba ocağı Şarkikaraağaç’ta Çiçekpınar Kasabası’nı da ziyaret etti, Belediye Başkanı Derviş Açar’a destek istedi. Bilgiç, “Sözünü verip de yapmadığım bir tane iş yok. Ben yapmayacağım da kim yapacak. Benim dışında Şarkikaraağaç’ın başka evladı var mı?” dedi.

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Şarkikaraağaç temasları kapsamında Çiçekpınar Kasabası’nı da ziyaret etti. AK Partili Belediye Başkanı Derviş Açar’a destek isteyen Bilgiç, AK Parti belde teşkilatının seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı. Yeni dönemde Çiçekpınar’da farklılıklar yaratacaklarını belirten Bilgiç, şöyle konuştu:

“Bugün Çiçekpınar’daki seçim koordinasyon merkezimizin açılışını yapıyoruz. İnşallah 31 Mart seçimleri için hayırlara vesile olur inşallah. Yapılmış olan çek şey var. Çiçekpınar belediyeciliği Bayram Aydemir ile gördü. Sonrasında Derviş hocam ile birlikte devam etti. Projelendirilmiş, başlayan projeler var. Bizim bunların hepsini sonlandırmamız lazım. Verdiğimiz bütün sözleri hepsini yerine getirebiliyor olmamız lazım. Bayram kardeşim zamanında başlayan arazi toplulaştırma sadece Isparta’ya değil tüm Türkiye’ye örnek arazi toplulaştırmadan bir tanesi oldu. Şarkikaraağaç’taki aramızdaki yolun genişletilmesi, asfalt haline getirilmesi, yürüyüş yolu yapılmasını hep birlikte becerdik.

Yapılmış olan sanayi sitemiz, camimiz, okulumuz birlikte ve beraber gerçekleştirdik. Hizmetleri daha da çoğaltacağız. Derviş başkanımın takibi ile Çiçekpınar’a yaptığımız İmam Hatip okulu en büyük hizmettir. Şimdiden Çiçekpınar’a hayırlı ve uğurlu olsun. Derviş başkanımızın gayretleriyle sağlık ocağımızı devreye aldık. Her gün bir doktorumuz var. Çiçekpınar’da farklılık yaratmak zorundayız. Bunlardan bir tanesi. Kapalı devre sulama sisteminde sona geldik. Proje çalışmaları her şey tamamlandı. 2019 sonuna doğru kapalı devre sulama sisteminin ihaleleri tamamlanmış olacak. Bu bütün Şarkikaraağaç’a, bütün ovaya bereket getirecektir. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. 12 senedir sadece Isparta’ya, Şarkikaraağaç’a değil, bütün Türkiye’ye hizmet ediyorum. Bugün de TBMM Başkan Vekiliyim. Bu makam benim değil, sizin makamınız.

 

Bu haber 305 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...