“ISPARTA´YA HİZMETTE AK PARTİ´NİN İMZASI VAR”

4 Mart 2019 18:10

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı iken TBMM Başkan Vekili olan Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta'yı ilk ziyaretinde coşku ile karşılandı. Havaalanından araç konvoyu ile karşılanan Bilgiç için SDÜ önünde kurban kesildi. Kendisini bekleyen kalabalığa Belediye İşhanı önünde hitap eden Bilgiç, Milletvekillerini beceriksizlikle eleştiren MHP'lilere ve Günaydın'a isim belirtmeden tepki gösterdi.

                BU MAKAM ISPARTA’NIN

TBMM Başkan Vekili Bilgiç, "12 yıldır vermiş olduğunuz büyük destek neticesinde Ispartamız ve ülkemiz için canımızı dişimize takarak çalıştık" dedi.

Bilgiç, şöyle konuştu:

                "12 yıldır vermiş olduğunuz büyük destek neticesinde Ispartamız ve ülkemiz için canımızı dişimize takarak çalıştık. Bugün de sayın Cumhurbaşkanımızın, AK Parti grubunun ve meclisimizin taktirleriyle TBMM Başkan vekilliği görevine getirildim. Bu makam benim değil, Isparta'nındır. Bugüne kadar nasıl Plan ve Bütçe Başkanlığı makamı Ispartalılar'ınsa bugünde başkan vekilliği makamı sizindir. Siyasi gücümüz arttı, etki gücümüz arttı. Rabbim böylesine onurlu ve önemli bir makamı bize nasip ettik. Yeni hükümet sisteminde 1.Başkan vekili olarak hizmetimizi layıkıyla yerine getireceğiz."

‘BU BİZİM İÇİN BÜYÜK GURUR’

                AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen de konuşmasında Bilgiç'i kutladı. Başdeğirmen, "Sayın Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç bey TBMM'nde 1. Başkan Vekili oldu. Bu bizim için büyük bir gurur. Bundan sonra yapmamız gereken Isparta'nın özlediği genel iktidar ile yerel iktidarı buluşturmak olacak. Hep birlikte Isparta'yı daha ileriye taşıyacağız. 31 Mart'ta değişimi siz yapın, gelişimi biz hep beraber yapalım" dedi.

‘BU ONUR VE GURUR ISPARTA’YA AİTTİR’

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, TBMM Başkan Vekili Bilgiç'i karşılama töreninde şöyle konuştu:

"Uzun yıllar Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı yapan abimiz, milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç TBMM Başkan Vekili oldu. Bu Isparta'nın başarısıdır, Isparta'nın onurudur ve gururudur. Bu onur ve gurur Isparta'ya aittir. 31 Mart'ta inşallah Isparta merkez başta olmak üzere 12 ilçe ve 9 beldede büyük bir başarının altına imza atacağız."

Bu haber 259 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...