Eğirdir’de MHP Adayı Mustafa Baş´ın seçim bürosu açıldı

1 Mart 2019 18:25

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Eğirdir Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday olan Mustafa Baş'ın seçim bürosunun açılışı bugün saat 11.00'de düzenlenen törenle yapıldı.

Isparta Mehteran takımının mehter marşları ve katılımcılara lokma tatlısı ikramı ile başlayan seçim bürosunun açılış törenine; MHP Afyon Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Taytak, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, geçen dönem Isparta Milletvekilliği 1. sıra adayı Hasan Basri Sönmez, MHP İl Başkanı Nail Bayram, İlçe Başkanı Mehmet Demirel, çevre ilçe ve belde belediye başkan adayları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üye adayları, partililer, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

"Cami Mahallesi Dr. İsa Köklü Caddesi (Vakıfbank yanı)" adresinde açılan seçim bürosunun açılış töreninde ilk konuşmayı yapan MHP İlçe Başkanı Mehmet Demirel şunları söyledi:

"Hepinizin bildiği gibi bir süredir çalışmalarını sürdürdüğümüz 31 Mart Yerel Seçimleri, Eğirdir için çok önemli bir fırsattır. Bu çalışmalarımızı daha sağlıklı ve daha verimli yürütmek gayesiyle tesis ettiğimiz seçim büromuzun açılışına hepiniz hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz.

Ülkemizin en müstesna ilçelerinden birinde yaşamaktayız ve bu güzelliğin bilincindeyiz. Yıl boyunca, havası ve suyuyla, yerli yabancı misafir ağırlayan Eğirdir'imizi daha güzel ve daha iyi yerlere getirmeyi boynumuzun borcu olarak bildik ve bugün sorumluluk alan memleket sevdalısı Milliyetçi Hareket Partililer olarak karşınızdayız. Ülke genelinde vatandaşlarımızın geçim sıkıntısıyla karşı karşıya kaldığı dönemde Eğirdir yerel nitelikleriyle, ülke ekonomisine ciddi kazanımlar getirecek bir değerdir. Velhasıl bir yerleşim birimini daha ileriye taşımak için ne gerekiyorsa Eğirdir hepsine sahiptir. Bu sebeple ilçemizi layık olduğunu seviyeye taşımak istiyor ve 31 Mart Yerel Seçimlerini, ilçemiz için çok önemli görüyoruz.

Eğirdir'i yönetmeye talip olarak ilçemizde yaşayan herkesi güzel günlerin beklediğinin müjdesini vermek istiyorum. 1 Nisan günü, Eğirdir Belediyesine Üç Hilalli sancağımızı astığımızda, ilçemizi her konuda geliştireceğiz. Kapımız da gönlümüz de herkese açık olacaktır. Üç Hilalin gölgesi herkesi kucaklayacaktır.

Bu vesile ile Eğirdir'i bir adım ileri taşıma fırsatı veren Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beye ve İl Başkanımız Nail Bayram beye teşekkür ediyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun."

Daha sonra konuşan MHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mustafa Baş da "31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bugün de çalışmalarımıza iştirak eden bütün arkadaşlarımıza ve davetimize katılan bütün dostlarımızı birarada görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Seçim merkezimizin açılışına hepiniz hoşgeldiniz." sözleriyle başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Seçim ile ilgili çalışmalarımızı sürdürürken yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor çözümler aramaya gayret gösteriyoruz. Hepinizin içi rahat olsun. Çünkü ilçemiz her türlü sorunun üstesinden gelecek kaynaklara sahiptir.

Yakın döneme kadar belediyecilik ve siyasetin içinde olan bir kardeşiniz olarak sorun üreten değil, sorun çözen yönetim anlayışı içinde olacağız.

Açılışını gerçekleştireceğimiz seçim bürosunda vatandaşlarımız 31 Mart'a kadar nasıl ağırlanacaksa, 1 Nisan'dan sonra da aynı şekilde ağırlayacağız.

Vatandaşla iletişimi açık, her bir hemşehrimizin önerisini isteğini ve dileğini can kulağı ile dinleyen bir yönetim anlayışı ile ilçemizi, her kesimden insana hitap eden bir yaşam alanı haline getireceğimize söz veriyorum.

İl Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın beyefendinin örnek çalışmalarıyla Isparta Türkiye'nin en yaşanabilir kenti olduysa; Eğirdir'de Türkiye'nin en yaşanabilir ilçesi olacaktır.

Değerli hemşehrilerim; Sizlere daha yaşanabilir bir Eğirdir için her zaman rahatça sıkıntılarınızı dile getirebileceğiniz herkese kapısı açık Belediyecilik anlayışı içinde olacağız.

Şunu da belirtmek isterim ki;

Bu adaylık sürecinde Partimizin sıcak yüzünü bizlere yansıtan başta İl Başkanım Nail Bayram beye ve Gönlümüzün Vekili Hasan Basri Sönmez Beye şükranlarımı arz ederim.

Çıktığımız yolda bütün vatandaşlarımızın desteklerini bekliyor, sizlere de en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Sağ olun, var olun."

MHP Isparta İl Başkanı Nail Bayram, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve MHP Afyon Milletvekili Mehmet Taytak'ın konuşmalarından sonra yapılan dualarla seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

 

 

Bu haber 358 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...