‘Yapamadığın şeyler için kulp arama’

27 Şubat 2019 18:23

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmenoğlu, Belediye Başkanı Günaydın’ı toplu konut üzerinden sert bir şekilde eleştirdi. Gökmenoğlu, “Bir belediye başkanı birşeyleri çözmek zorunda” dedi.

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın’ın geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda “Ben sosyal konut yapacaktım ancak milletvekilleri engel oldu” açıklamalarını İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu sert sözlerle eleştirdi. Başkan Adayı Gökmenoğlu, “Yapamadığın şeyler için kulp arama” dedi.

Günaydın’ı toplu konut üzerinden eleştiren Gökmenoğlu, “Isparta belediye başkanı olduğumuz günden itibaren 3 ayda bir faaliyet raporumuzu yayınlayacağız.Biz şu parayı şuraya harcadık diyeceğiz onun için belediye başkanından öncelikle seçmen bunları istiyor ana temeli istiyor arkasından da istediklerinin çözülmesini istiyor.Ben şundan dolayı yapamadım milletvekilleri bana bunu yaptırtmadı.Veya belediye başkanı şunu şöyle yaptı gibi donelerle aslında seçmenin aklını karıştırmamaya yapamadığına yapamamanın nedenlerine kulp aramaya gerek yok.Bir belediye başkanı birşeyleri çözmek zorunda.İster iktidar partisi adayı nasıl duble yol yapacağız diyorsa Antalya-Konya duble yolunu hızlı treni getireceğiz. Kara treni de getirmek üzereyiz diyip getiremiyorsa nasıl onlarda çaresizlik içerisinde birşeyleri yapamıyorsa belediye başkanı da şuanda yapamadığı işlere kulp arıyor.Kulp aramasın yapsın.15 yıldan beri bir başkan ben bunları yapamadım ama şundan dolayı diyemez, yapamadım özür dilerim yapacağım diyenin de elini öpmesini bilsin biz yapacağız bakın biz çok iddialıyız bunların hepsini tek tek yapacağız.Kimseyle kavga dövüş etmeden yapacağız. Bürokratlarla da iyi geçineceğiz tüm kurum müdürleriyle de iyi geçineceğiz.  Asıl şehrimizin sıkıntısı bu zaten belediye başkanlığının diyeyim belediye başkanlığı büyük bir kurumdur. Kurumlarla arası iyi değil ikili diyalogları iyi değil çünkü neden belediye başkanlığı ben bildiğimi yaparım herşeyi ben bilirim diyor.Hayır! belediye başkanlığı her şeyi bilemez.Kurumlarla,sivil toplum örgütleriyle derneklerle bir araya gelmeli onların fikirlerini teyate etmeli. Milletvekillerinden ise  fikir almalı. Bu ilin 4 tane milletvekili var 3 AKPARTİ 1 İYİ PARTİ milletvekili var. Buranın şehrin vekilleri bunlar. Onlarda yardım edecek iktidar partisinin kapısını açamıyorsa iktidar partisinin vekillerini kullanacak onlardan bunu isteyecek. Çünkü neden Isparta iktidar partisine 3 tane vekil vermiş bu iktidar partisi vekilleri de Isparta’ya bir şey yapmak için eğer uğraş vermiyorsa onu uğraştıracak olan bu iş için mücadeleye sokacak. Ona enerji verecek olan onu zorlayacak olan şehrin belediyesinin eminidir. Şehr-i Emin belediye başkanı o vekilleri çalıştırmasını bilmelidir. Nasıl çalıştıracaklar biliyor musun biz belediye başkanı olduğumuzda çalışmak zorunda kalacaklar bunu mertçe söylüyorum.”

 

Bu haber 256 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...