DAVRAZSPOR KRİTİK VİRAJDA

23 Şubat 2019 12:38

Pembe-yeşilliler, Pazar günü Kuşadasıspor’la deplasmanda seyircisiz olarak oynayacağı maçı kazanarak zirve yarışında kan kaybetmek istemiyor

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 19. maçında Kuşadasıspor’la deplasmanda karşılaşacak. Kuşadası Özer Türk Stadında oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Müsabakayı Manisa Bölgesinden Yunus Emre Çakar, Engin Eyigün, Büşra Sığınır ve Aydoğan Kaçmaz isimli hakemler yönetecek. Kuşadasıspor’un cezası nedeniyle karşılaşma seyircisiz oynanacak.

                Isparta Davrazspor, 37 puanla üçüncü sırada bulunurken Kuşadasıspor’la 15 puanla on birinci sırada yer alıyor. Pembe-yeşilliler, Kuşadasıspor’u yenerek zirve yarışından kopmamak istiyor. Bu karşılaşma Davrazspor için bir hayli önemli. Kuşadasıspor için ise kümede kalma yolunda hayati bir müsabaka olacak.

                Gruptaki diğer karşılaşmalarda lider Bucak Belediyespor, kümede kalma savaşı veren  Didim Belediyespor’u ağırlayacak. Sökespor, Yatağanspor deplasmanına giderken, Manavgat Belediyespor ise Konyaaltı Belediyespor’u konuk edecek. Aydınspor 1923, Kepez Belediyespor’la karşılaşırken Serinhisaspor Tavas Birlikspor’u ağırlayacak.

İŞTE GRUPTAKİ KARŞILAŞMALAR VE HAFTANIN HAKEMLERİ:

Kale Bld - Ortaca Bld

Aykut Çetinkaya ( İzmir )

 

Aydın 1923 - Kepez Bld

Barış Asım Ünal ( İzmir ) Yönetici

 

Kuşadasıspor - Isparta Davrazspor

Yunus Emre Çakar ( Manisa )

 

Serinhisarspor - Tavas Birlikspor

Çağlayan Deveci ( Aydın ) Öğretmen

 

Bucak Bld Oğuzhanspor - Didim Bld

Anıl Şen ( İzmir ) Öğrenci

 

Yatağanspor - Sökespor

Mustafa Yerli ( İzmir ) Yönetici

 

Manavgat Bld - Konyaaltı Bld

Engin Atmaca ( Afyon )

 

Bu haber 322 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...