Davrazspor Ramazan Aksoy’u transfer etti

22 Şubat 2019 16:17

Isparta Davrazspor, transferin  son gününde son olarak Aydın 1923 forması giyen Ramazan Aksoy’u transfer etti.

                Isparta Davrazspor sezona Aydın 1923 forması ile başlayan kanat oyuncusu ve santrfor Ramazan Aksoy ile anlaştı. Aksoy, bu sezon 5 maça çıkan oyuncu Ortaca Bld maçında hat trick yaparak 3 gol attı. Davrazspor yöneticisi Ziya Eroğlu, Ferhat Koçer ve Erkan Başpınar futbolcuyu uçaktan almak için gecenin geç saatlerinde Antalya’ya giderek havaalanında bekledi.

TFF 1.lig de 11 maç, TFF 2.lig de 23 maç 3 gol, TFF 3.ligde 127 maç 18 gol ve BAL liginde 20 maça çıktı 9 gol kaydeden Aksoy, güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Tecrübeli futbolcu kariyerinde Gençlerbirliği, Kastamonuspor, Hacettepe, Menemen Bld, Tavşanlı Linyitspor, Fatih Karagümrük, Sarayköy ( Denizli BŞB ), Cizrespor, Çine Madranspor, Çarşambaspor, Aliağa ve Aydın 1923 formaları giydi.

                Eroğlu’nun futbol transferi için Ispartalı futbolseverlerden topladığı destekler hem bu transfer hem de oyuncular için kullanılacak.

                Heyecanı ve memleket sevdasıyla bilinen Eroğlu’na Isparta Davrazspor’un Abdürrahim Albayrak’ı lakabı takıldı. Maçlar hop oturup hop kalkan Eroğlu, “Spor yöneticiliği zor bir iş. Sezon başından bu yana Kulüp Başkanımız Ali Bolat ve yönetici arkadaşlarımızla gece gündüz bir mücadele veriyoruz. O sene bu sene olur inşallah” dedi.

 

Bu haber 409 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...