Gökmenoğlu; “Genç dinamik bir ekiple geliyoruz”

22 Şubat 2019 16:04

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Gökmenoğlu, açıklanan il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi aday listeleri hakkında değerlendirmede bulunarak, “Isparta’nın yüzünü kara çıkarmayacağız” dedi.

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Gökmenoğlu, açıklanan il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi aday listeleri hakkında değerlendirmede bulundu. Gökmenoğlu, “ Encümen üyelerimizi de açıkladık her partinin olduğu gibi bütün partilere başarılar diliyorum. Kendi partimizin de il genel meclisi, belediye meclis üyeleri insanları kızdırmadan küstürmeden birçok dengeyi gözetmek suretiyle yaptık. Isparta’ya hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Temiz, siyaseten yıpranmamış gencecik insanlarla yola çıktık. Bakın bunlar Isparta’nın evladı hizmet etmek için bu yola çıktılar hepsine başarılar diliyorum .

Güzel bir ekip kurduğumuzu düşünüyorum. Isparta’nın yüzünü kara çıkarmayacağız. Genç dinamik bir ekiple geliyoruz. Biz burada bu ekiple birlikte Isparta’nın ufkunu genişleteceğiz her zaman ifade ediyoruz Isparta’da istihdam problemi var, Isparta’da işsizlik var, Isparta’da ekonomi daralmış. Artık belediye insanları kendi sırtına alıp taşıyacak. Belediyeyi insanlar yıllarca sırtında taşıdı artık belediye insanları sırtında taşısın birazda belediye fedakarlık yapsın diyorum” dedi

 

Bu haber 271 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...