“ISPARTA’NIN DERTLERİNE ÇÖZÜM ÜRETEBİLECEK BİR LİSTE”

21 Şubat 2019 16:35

Saadet Partisi İl Teşkilatı, Belediye Meclis üyeleri ile İl Genel Meclis Üyeleri adaylarını basına tanıttı.

Dün saat 11:00’de Iyaşpark Otel’de düzenlenen aday tanıtım toplantısına; Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut, Isparta Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılınç, belediye ve il genel meclis üyesi adayları katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Faruk Algınkılınç, şunları söyledi: “Allah’ın izniyle 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Ispartamız ve tüm ilçe ve beldelerinde seçime girecek olan tüm belediye başkan adaylarımızın, tüm belediye meclis üyesi adaylarımızı ve tüm il genel meclis üyesi adaylarımızı merkez ilçe seçim kurulumuza ve ilçe seçim kurullarımıza teslim ettik. Allah’ın izniyle  Ispartamızın tüm merkez, ilçe ve beldelerinde seçimlere Saadet Partisi tek başına kendi kadroları ile  girmektedir. Diğer hiçbir parti ve ittifaklar içerisinde yer almamıştır. Kendi vizyonu ve misyonu ile seçimlere katılmaktadır. İnşallah Allah’ın izniyle de bu seçimlerin her zaman galibi Saadet Partisi olacaktır.

Isparta Merkez için belediye başkan adayını ve belediye meclis üyelerini tek tek açıklayarak 32 kişilik belediye meclis üye listemizde 12 kişi bayan adayımız vardır. Yine bu listemizde Uluslararası ilişkilerden, kamu yönetimine, veterinerden, şehir plancısına, bilgisayar programcısından, ilahiyatçısına, esnafımızdan, öğrencimize, pazarcımızdan, emeklimize, engelli vatandaşımızdan, gazetecimize, stk temsilcisinden, gıda teknikerine ve adalet meslek yüksek okuluna kadar her kesimden, her meslekten, her gruptan belediye meclis üyesi adaylarımız mevcuttur. Ve bu belediye meclis üyesi adaylarımızın ve belediye başkan adayımızın yaş ortalaması da 40 tır. Yine adaylarımızdan 12 tanesi lisans ve önlisans mezunudur. Tam Ispartamıza ve şehrimize ve tüm kesimlere hitap eden Ispartamızın dertlerine çözüm üretebilecek bir liste halkımıza sunuyoruz. Artık bundan sonra söz vatandaşlarımızın, halkımızın. İnşaallah seçmenlerimizin teveccühü ile bu kadroyu belediyemize seçtirip, Ispartamızı dürüst başkan, dürüst yönetim, dürüst meclis anlayışı ile yöneteceğiz inşallah. Bu adaylarımızı sizlere emanet ediyoruz. İnşallah  Ispartamıza, vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun.”

ISPARTA BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ ADAYLARI

SIRA NO              ADI SOYADI

1             İBRAHİM ATEŞ

2             ABDURRAHMAN GÜLAL

3             TOLGA ÜNAL

4             HÜSEYİN YILDIZHAN

5             ZEYNEP MERVE ÇANKARA

6             EMİNE YALVAÇ

7             YUSUF TETİK

8             FATMANA DİNÇER

9             MUHAMMED YUSUF DEMİRAYAK

10           KEZİBAN SELİN MÜCEVHER

11           ŞAHLAN ÇELİK

12           ALİŞAN KAYACAN

13           OSMAN KARACA

14           ÖMER ERÇEVİKBAŞ

15           MUHAMMED SUNARLAR

16           MEHMET YILMAZ

17           SÜLEYMAN HONAZ

18           TEZCAN SAYA

19           YAŞAR CAN

20           HATİCE AYDIN

21           BİLAL KAYACAN

22           ŞEYMANUR CANTAY

23           ZEYNEP BÜŞRA YURT

24           EROL ERSÖZ

25           HACER ÖZPARMAK

26           EREN GÜLBUDAK

27           GÜNEŞ ULUSOY

28           HÜSEYİN DİNÇER

KONTENJAN ADAYLARI

1-            KENAN BÜYÜKLEBLEBİ

2-            NACİYE SELÇUK

3-            ŞERİFE GÜLDEN ATEŞ   

Bu haber 444 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...