Başkan Günaydın’ın Kurum ziyaretleri..

18 Şubat 2019 17:45

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bir yandan belediye hizmetlerine devam ederken, şantiyelerdeki çalışmaları yerinde inceliyor, diğer taraftan kamu kurum ve kuruluşlarında, daire müdürlerine nezaket ziyaretlerinde bulunuyor, kurum çalışanları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın bu kapsamda son olarak Isparta İl Müftüsü Bayram Şahin’i ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren İl Müftüsü Bayram Şahin, “Yapacağımız hizmetlerde bizlere yardımcı olacağınızı her vesile ile söylediniz. Bugüne kadar da hakikaten verdiğiniz sözde durdunuz. İlk faaliyetim olarak başlattığım Muhittin Mescidindeki katkılarınız için özellikle teşekkür ediyorum. Diğer taraftan da Isparta’mız için yüz akı olacak Müftülük Sitemiz için arsanın verilmesi ve diğer noktalardaki katkılarınızı ifade edemeden geçemeyeceğim. Müftülüğümüzü kısa süre sonra hizmete açmak gayreti içerisindeyiz. Devletimiz milletimiz var olsun. Müftülük sitemiz iskan safhasına geldi. Müftülük Sitesi önündeki park yerimiz için de sözünüzü çok önemsedik, buradan teşekkür ediyorum. Rabbim bütün hayırlı işlerinizde kolaylıklar ihsan eylesin, yar ve yardımcınız olsun inşallah” dedi.

Kurum ziyaretlerinde karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunduklarını ve güzel kararların ortaya çıktığını dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bugünde aynı güzelliğin İl Müftülüğünde yaşandığını söyledi. Günaydın, “Müftülüğümüzün yeni hizmet binası ile birlikte diğer konularıyla ilgili müftümüzle güzel bir bilgi alışverişinde bulunduk. Halk arasında pratik bir laf vardır, hem ziyaret hem ticaret derler, ama bizim ticaretimiz hizmet anlamında oluyor. Bastığımız adımda, yürüdüğümüz yerde bir hizmet doğmasını arzu edenlerdenim. Buraya gelmekle de bu hizmetler netice kazandı. En kısa sürede müftülüğümüzün yeni binasının çevre düzenlemesi, peyzaj çalışmaları da yapılacaktır. Bu konuda deneyimli bir ekibimiz var. Yeni hizmet binasının da şimdiden hayırlı olmasını diliyorum, bu konuyla ilgili başta müftümüz ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu çalışmalardan dolayı da herkese de inşallah bunun hayrı da nail olsun diyorum” görüşlerinde bulundu.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, kurum ziyaretleri kapsamında hafta içerisinde İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım, Meteoroloji Müdürü Adnan Bilgili, Gıda Kontrol Müdürü Aydan Işıldar, SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz, Göç İdaresi Müdürü Burhan Bütüner, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Dursun Hızarcıoğlu, Merkez İlçe Nüfus Müdürü Mehmet Akyıldız, DDY Gar Müdürü Hüseyin Uçar, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal’a da makamlarında nezaket ziyaretinde bulundu. Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyaretlerin ardından Başkan Günaydın, kurum çalışanlarıyla bir araya geldi.

 

Bu haber 333 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...