DAVRAZSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

16 Şubat 2019 13:06

Pembe-yeşilliler, Denizli temsilcisi Serinhisarspor’la oynayacağı maçı kazanarak hem zirve yarışından kopmamak hem de rövanşta gülmek istiyor.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 18. karşılaşmasında Denizli temsilcisi Serinhisarspor’u ağırlayacak.

MAÇIN HAKEMLERİ İZMİR’DEN

17 Şubat Pazar günü  Isparta Atatürk Stadı’nda saat 14.00’de oynanacak karşılaşmayı İzmir Bölgesinden Fatih Sayar, İlkay Çalışkan, Tolga Okumuş ve Barış Asım Ünal isimli hakemler yönetecek.

KRİTİK MAÇLAR

                Isparta Davrazspor, ligin ilk yarısında son dakika golüyle mağlup olduğu rakibini hem rövanşta yenmek hem de zirve yarışından kopmamak istiyor. Pembe-yeşilliler,  34 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

                39 puanla zirvede yer alan Bucak Belediye Oğuzhanspor, Tavas Birlikspor’la deplasmanda karşılaşacak. 36 puanla ikinci sırada bulunan Sökespor ise Konyaaltı Belediyespor’u ağırlayacak. Isparta Davrazspor ile aynı puana sahip olan Manavgat Belediyespor ise Kale Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak.

                Didim Belediyespor ise Yatağanspor’u konuk edecek. Aydınspor 1923, Ortaca Belediyespor’la deplasmanda karşılaşırken Kepez Belediyepor ise Kuşadasıspor’u ağırlayacak.

                Isparta Davrazspor Teknik Sorumlusu Erol Yedibela, Pazar günkü karşılaşmaya tüm sporseverleri davet ederek, Serinhisarspor maçıyla çıkışa geçeceklerini söyledi.

İŞTE HAFTANIN PROGRAMI:

Davrazspor-Serinhisarspor

Didim Belediyespor-Yatağanspor

Ortaca Belediyespor-Aydınspor 1923

Kale Belediyespor-Yatağanspor

Tavas Birlikspor-Bucak Belediye Oğuzhan

Sökespor-Konyaaltıspor

 

Bu haber 407 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...