Başkan Günaydın’dan ziyaretler..

9 Şubat 2019 12:54

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Elektrikçiler ve Bobinajcılar Odası Başkanı Abdullah Kaya ve yönetim kuruluna nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Elektrikçiler ve Bobinajcılar Odası Başkanı Abdullah Kaya, “Bizleri ziyaretinizden dolayı başkanımız ve ekibine teşekkür ediyoruz. Başkanımız 3 dönem başkanlık yaptı. Her dönem başkanlığında irtibat halinde olduk. Mesleki sorunlarımız olmuştur, kendileri yasal mevzuat çerçevesinde hep yardımcı olmuşlardır” dedi. 

** HİZMET VEREN KİŞİLER AVANTAJLIDIR

Başkan Günaydın’ın üç dönemlik başkanlık sürecinde kendisinin Isparta’da yaşayan bir kişi olarak gerek çevre, gerek belediyedeki düzen, gerekse kendisinin mimar ve teknik kökenli olmasından dolayı yapılara vermiş olduğu önemin belli olduğunu söyleyen Kaya “Kendilerine Isparta’ya yaptığı hizmetlerden dolayı şahsım ve ekibim adına teşekkür ediyorum. Bu bir yarıştır. Hizmet veren kişiler avantajlıdır.  Öyle olması gerekir, yeni gelen arkadaşa ‘ne yapacaksın?’ diye sorarız da Sayın Başkana ‘ne yapacaksın diye sormayız?’, yaptıklarını değerlendiririz. Başkanımıza ekip olarak başarılar dileriz. Ziyaretten ve verdiğiniz değerden dolayı teşekkür ediyoruz” görülerinde bulundu. 

** ISPARTA’DA EN GÜZEL PROJELERİN DEVRESİ GELDİ

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Bu ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk, dost ziyareti yaptık. İlgi ve alakalarından dolayı Sayın Kaya ve ekibine teşekkür ediyorum. Gelecekte güzel şeyler olsun istiyoruz. Isparta’da en güzel projelerin devresi geldi. Yeni şehirler kuruyoruz. Seçildiğim günden buyana gece gündüz çalışıyorum, şehrimize hizmet veriyoruz. Çalışmalarımız, ihalelerimiz devam ediyor. Yüksek performansla çalışıyoruz, esas projeler, yatırımlar yeni dönemle daha da artacaktır. Yatırımlarımız devam etmektedir. Bu gezilerimizin anlamı bilgi alışverişidir” ifadelerinde bulundu.

Şehit Annesine ziyaret

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 1993 yılında Şırnak Cizre’de şehit düşen Jandarma Er Mehmet Ünal’ın annesi Kezban Ünal’ı evinde ziyaret etti.

Anne Kezban Ünal’ın talebi üzerine şehidimiz adına ITKM köşesinde çeşme yapıldı. Aile Başkan Günaydın’a teşekkür etti. Sorkuncak Köyünde Isparta Belediyesinin Köy Buluşmaları kapsamında gündeme gelen çeşmenin yapılmasının ardından Anne Kezban Ünal, Başkan Günaydın’ı makamında ziyaret etmek ve teşekkür etmek amacıyla randevu talebinde bulundu. Bu durum karşısında Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, aileyi makamında kabul etmek yerine, ailenin Gülistan Mahallesinde bulunan evine ziyarette bulundu.  Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ziyarette bir süre anne Kezban Ünal ve beraberindekiler ile sohbet etti. Anne Kezban Ünal, “Çok teşekkür ediyorum, ben gitmek istedim ama başkan beni ziyarete geldi” derken, günün anısına küçük bir hediye takdiminde bulundu. Hediyenin üzerinde yazılı “Sade bir teşekkürden daha fazlasını hak ediyorsunuz. Bundan sonra ve sonsuza kadar kalbimizdesiniz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” notunu okuyan ve duygulanan Başkan Günaydın, şehit annesi Kezban Ünal’ı ziyaret etmekten duyduğu memnuniyetini ifade etti. Başkan Günaydın, “Şehrimizin içerisine şehidimiz adına bir çeşme yapıldı. Annemiz belediyemize gelip teşekkür etmek istedi. Belediyemize gelmesinden ziyade biz kendisini ziyarete geldik. Yapılan hayrat hayırlı olsun” dedi.

 

Bu haber 302 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...