GÖRÜNTÜ VAR, SES YOK !

18 Ağustos 2012 11:22

GÖRÜNTÜ VAR, SES YOK !

ITKM’de yüzlerce işyeri bir türlü hizmete açılamazken, merkezin levhaları ise yerlerine monte edildi. Bu duruma bir anlam veremeyen vatandaşlar işyerleri açılmadan levhaların konulmasının anlamsız olduğunu söylediler.

 

Yapımı yılan hikayesine dönen ve defalarca tarih verilmesine rağmen bir türlü hizmete açılamayan Isparta Ticaret ve Kültür Merkezinde yeni bir gelişme (!) oldu. Merkezin Cumhuriyet Caddesine bakan bölümüne Isparta Belediyesi ile Merkezi yapan Kadıahmetoğullarının levhaları asıldı. Ayrıca, Isparta Kültür ve Ticaret Merkezi isminin altına söz konusu yerin Isparta’nın cazibe merkezi olduğu yönündeki iki ayrı levha daha asıldı.

15 YILDIR TAMAMLANAMADI

Belediye eski Başkanı Mehmet Aybatılı döneminden bu yana, 1997 yılında inşaatına başlanan ve aradan geçen 15 yıldır bir türlü tamamlanıp da hizmete açılamayan eski adıyla Çarşamba Pazarı, yeni adıyla Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi bulunduğu konum itibariyle şehrin ekonomisi açısından büyük önem taşıyor.

ITKM AÇILMADAN LEVHALARI ASILDI !

Ancak, 52 bin metrekarelik alana kurulan Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi bir türlü hizmete sokulamadığı için bu önem ve sunulmayı bekleyen imkanlar havada kalıyor.

İşte sorun bu şekilde sürüp giderken önceki gün ITKM’nin Cumhuriyet Caddesine bakan bölümüne ITKM sanki hizmete girmiş gibi levhaları erkenden asıldı.

Levhaları gören vatandaşlar ise bu işe bir anlam veremedi.

 

Bu haber 2201 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...