‘HER MAHALLEMİZDE SOSYAL TESİSE İHTİYACIMIZ VAR”

5 Şubat 2019 14:47

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Başdeğirmen, muhtarlar olmadan mahallelerin geliştirilmeyeceğini, vatandaşa hizmet edilemeyeceğini söyledi.

Başdeğirmen, muhtarlarla buluşmasında şu mesajları verdi:

“Sizler bizim için çok önemlisiniz. Yaptığımız projelerimizin tamamı sizler ve mahallelerinizdeki vatandaşlarımız için. Projelerimizi hazırlarken sizlerin fikirlerine başvurduk, hazırlıklarımızı ona göre yaptık. 9 ana başlıkta projeler hazırladık. 2 başlıktaki projelerimizi daha önce açıkladık. Kamuoyundan çok güzel geri dönüşler aldık.

Bizim için olmazsa olmazımız muhtarlarımız. Muhtarlar olmadan mahallelerimizi geliştirmek mümkün değil. Gittiğimiz her mahallede sosyal tesis sorunu ve ihtiyacı var. Çocuklarımız için, gençlerimiz için spor alanları isteniyor. Sosyal faaliyet yapacak alanlarımız yok. İşbirliği içinde olacağız. Ben bilirim, ben yaptığım oldu derseniz ihtiyaç olmayan hizmetler yapılır. Biz muhtarlarımızı fedakarca çalıştığını, hizmet ürettiğini çok iyi biliyoruz. Muhtarlarımız hayatın içinde. Vatandaşlarımız kendisini belediye başkanından çok muhtarına yakın hissediyor. Hayatın bir parçasısınız. Sizler çok değerlisiniz. Biz sizin değerinizi bilerek hizmet edeceğiz. El ele, kol kola olmak istiyorum. En az ayda 1 kez bir araya geleceğiz. Belediyemizde muhtarlarımızın işi ile ilgilenen güçlü ve etkili bir birimimiz olacak. Bir muhtar belediye başkanının kapısında 1 saat bekliyorsa bu doğru değildir. Hiçbiriniz kendi işiniz için uğraşmıyorsunuz. Muhtarlarımız kendi şahsi için belediye başkanının kapısına 5 kez gitmemiştir. Hep vatandaşın işi için oradasınız. Bizler hizmet için bu makama talibiz. Vatandaşımıza hizmet etmeyeceksek, işini çözmeyeceksek neden belediye başkanı olalım. Sizleri mahallelerinizde başı dik gezdireceğim. Bunun sözünü veriyorum. Allah bizlere hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Yeni dönem Belediyecilik çok güzel olacak.

 

Bu haber 262 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...