“GECE UYMADIM, GÜNDÜZ DURMADIM, HALKIM İÇİN ÇALIŞTIM”

4 Şubat 2019 15:39

Milliyetçi Hareket Partisi  Aday Tanıtım Toplantısı Süleyman Demirel Kongre Salonunda gerçekleştirildi. Binlerce kişinin katıldığı ve coşku içerisinde geçen aday tanıtım toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan başta olmak üzere, belediye başkan adayları, parti yöneticileri katıldı.

Programın açılışında konuşan MHP İl Başkanı Nail Bayram, “31 Mart’ta Milliyetçi Hareket Partimiz merkezde olduğu gibi tüm ilçe ve beldelerde çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir. Adaylarımıza çıktıkları bu kutsal yolda üstün başarılar dileriz. 31 Mart seçimleri ülkemiz açısından çok önemlidir. Bu anlamda Milliyetçi Hareket Partisinin 50 yıllık kurumsal kimliğini benimseyen tüm dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Adaylarımızı sizlere, sizleri Allah’a emanet ediyoruz” dedi. 

**YAŞANABİLİR ŞEHİR HAYALİYLE YOLA ÇIKTIK

31 Mart seçimleri için kullanacağı yeni seçim müziği eşliğinde kürsüye gelen Isparta Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 1999 yılında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdiri, Isparta halkının teveccühü ile belediye başkanı seçildiğini hatırlattı. Günaydın, “1999 yılından buyana hizmet sevdamı artıran sizlersiniz. O gün Isparta’mızı yaşanabilir şehir yapabilir miyim? diye yola çıktık, bir dönem ara vererek bugün bu yola devam ediyoruz” dedi.

** GECE UYMADIM, GÜNDÜZ DURMADIM HALKIM İÇİN ÇALIŞTIM

2004-2009 yılları arasında bir dönem başkanlığa ara vermek zorunda kaldığını dile getiren Günaydın, o dönemde hem belediye personeline, hem esnaf ve halka bir zulüm yaşatıldığını dile getirdi. Günaydın, “Isparta ponza sahalarımız tuz parası bile değil, satılmıştı. Bu dönemde borçlanma çok yükselmiş, Isparta’nın 40 yıllık geleceği yok edilmiştir. Maliye, SGK ve müteahhitlere büyük miktarda borç bırakılmış, Isparta esnafı iflas ettirilecek noktaya getirilmiştir. Bu borçların tamamını ödedik. Bilge Kağan’ın dediği gibi gece uymadım, gündüz durmadım halkım için çalıştım. Hukuksal mücadele vererek Isparta ponza madenlerini ve fabrikasını geri aldım” şeklinde konuştu.

**KESİNTİSİZ 10 YILLIK HİZMET SÜRECİ

2009-2019 yılları arasında yaptıkları yatırımları anlatan Günaydın, belediyeye yeni iş makineleri kazandırıldığını, altyapı ve asfalt çalışmalarını tamamladıklarını belirtti. Günaydın, Isparta’nın yüzde 95 oranında altyapısıyla yenilendiğini, 39 mahalledeki çalışmaların tamamlandığını ve geriye kalan kısmında en hızlı bir şekilde bitirileceğini dile getirdi. Belediyenin sosyal, kültürel ve eğitim alanında yapılan çalışmalardan da bahseden Günaydın, Oğuzata’nın da en büyük hizmetlerinden birisi olduğunu belirtti.

**15 YIL GÖNÜLLÜ HİZMET ETTİM, SİZLERDEN GÖNÜLLÜ OY İSTİYORUM

Yeni dönemde de büyük yatırımların başlayacağının müjdesini veren Günaydın, “15 yıl gönüllü hizmet ettim. Sizlerden de gönüllü oy istiyorum. 1999 yılında yaşanabilir şehir hayaliyle yola çıkmıştım. Yüce Rabbime hamdı senalar olsun Isparta’mız yaşanabilir bir şehir olmuştur. Tek amacım Hilal Sancağını daima göklere dikmek. Daha önce başardık, sizlerle birlikte yine başaracağız, başaracağız, başaracağız” dedi.

** 7 DÜVEL BİR ARAYA GELSE SIRTIMIZI YERE GETİREMEYECEKLER

Seçim sürecine geldiklerini yine önüne engeller çıkaracaklarını dile getiren Günaydın, “Hizmetlerin yapılmaması için Ankara’yı bekleyecekler. Benim işimi zorlaştıracaklar, ama Allah’ın izniyle yine hizmetlerimiz kolay olacak. Allah’ın izniyle siz gönüldaşlarım olduğu müddetçe 7 düvel bir araya gelse sırtımızı yere getiremeyecek.  Şimdi sizlere soruyorum, 31 Mart akşamı Isparta Belediyesi önünde buluşmaya varmısınız arkadaşlar, bu sancağı tekrar göndere dikmeye varmısınız arkadaşlar. Önce Allah’a sonra sizlere güveniyorum. Gazamız mübarek olsun” şeklinde konuştu.

“BAŞKANIMIZ DENEYİM SAHİBİDİR, ZATEN ISPARTA İŞİ EHLİNE TESLİM ETMİŞTİR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan da, MHP’nin mahalli idarelerdeki hizmet anlayışının temelinde üretken belediyeciliğin yattığını dile getirdi. Ayhan, “Isparta, Milliyetçi Hareket Partisinin mahalli idareler ile belediyeciliğin, vatandaşlarla defalarca hemhal olmuş halidir, bir şehrimizdir. Sayın Başkanımız ve Milliyetçi Hareket Partisi mensupları bunun bir örneğidir. Başkanımız kültür, sanat, sosyal belediyecilik, ekonomik anlamda işletmeciliği başarıyla ortaya koymuş, bir deneyim sahibi insandır. Milliyetçi Hareket Partisinin belediye başkanıdır ama Isparta’nın belediye başkanıdır. Hem de kaç dönemdir. Zaten Isparta işi ehline teslim etmiştir. Isparta bu iş Milliyetçi Hareket Partisinin sloganı olmadan bu işi zaten ispatlamış bir ilimizdir” dedi.

Isparta’da muhteşem bir birlik ve beraberliğe tanık olduklarını belirten Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, “Sloganlarımız Beka için milli karar, Cumhur için istikrar, sağduyunun birlikteliği Cumhur İttifakı diyerek işi ehline teslim edilmesini istiyoruz. İş zaten ehline teslim edilmiş durumda. Bunun için de mutluluk duyduğumu ifade ediyorum” görüşlerinde bulundu. 

**GÜNAYDIN İKİ BÜYÜK PROJEYİ AÇIKLADI

**FUAR ALANI PROJESİ

Milliyetçi Hareket Partisi aday tanıtım toplantısında ayrıca Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yeni döneme ilişkin ilk projeleri de sinevizyon eşliğinde açıklandı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın projeleri arasında içerisinde kent meydanı, belediye binası, kütüphane, tiyatro salonu, sosyal aktivite alanları, kültürel alanlar ve konutların da bulunduğu fuar alanı projesi yer alıyor.

**TOPLU KONUT PROJESİ

Başkan Günaydın yine binlerce Ispartalıyı ev sahibi yapacak yeni toplu konut projesini de tanıttı. İçerisinde modern yaşam alanlarının da bulunduğu Toplu Konut Projesi iki farklı kategoride yer alıyor. Bunlardan ilki 80-90 metrekare 2+1, diğeri de 100-120 metrekarelik 3+1 konutlar. Projeler sinevizyon eşliğinde kamuoyuna açıklanırken, projelerin detayları ile ilgili geniş açıklama önümüzdeki günlerde yapılacak.

**ADAYLAR TANITILDI

Konuşmaların ardından Isparta merkez, ilçe ve belde belediyelerinin adayları tek tek sahneye çağrılarak, aday tanıtımı gerçekleştirildi. 

**İL ESKİ BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Programda ayrıca bugüne kadar partiye hizmet etmiş olan il başkanlarına, Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, Belediye Başkanı Günaydın, belediye başkan adayları ve MHP yöneticileri tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

**MHP’YE 971  YENİ KATILIM

Başka partilerde siyaset yapan ve yine partiye yeni üye olan 971 kişiyi temsilen, 20 kişilik bir guruba parti yöneticileri, başkan adayları tarafından rozetleri takıldı.

 

Bu haber 348 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...