“Sevap kazanmaya geliyoruz günah kazanmaya değil”

4 Şubat 2019 15:20

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Başdeğirmen, insanların işi, aşı ve ekmeği ile oynayacak bir yapıda olmadığını söyledi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, seçim çalışmaları kapsamında Akkent Mahallesi’nde seçmene seslendi. Mahalle toplantısına milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz de katıldı.  Sosyal tesisten mahrum mahallede daracık bir salonda vatandaşlara hitap eden  Başdeğirmen, rahmetli Hasan Balaman döneminde  TOKİ hizmeti getirilerek  oluşturulan mahalleye  10 yıldır hiçbir hizmetin gelmediğini söyledi.

HERŞEY ÇOK GÜZEL

OLSAYDI BU YOLA ÇIKMAZDIK

Mahalle halkının 11.30’da son seferle birlikte  bu otobüsün kaçırılması durumunda çarşıda kalmak zorundaki şikayetlerini dinleyen Başdeğirmen, “Zaten her şey çok güzel olsaydı biz neden bu göreve talip olalım. Bizler 5 yılı çok iyi değerlendirebileceğine inandığımız kişileri seçmek zorundayız. AK Parti’nin 3 milletvekili, AK Parti’den seçilmiş belediye başkanıyla birlikte sıkıntılarına çözüm isteyen Isparta halkının Ankara’da ki istekleri geri kalabilir mi?   O yüzden belediye başkanlığını kazanıp Ankara’da elimizi güçlendirmeniz gerekiyor” dedi.

ISPARTARAY PROJESİ HAZIRLIKLARINA BAŞLANDI

Isparta trafiğini rahatlatacak olan ISPARTA-RAY Projesinin TCDD Genel Müdürlüğü’nün onayıyla yapılacak bir proje olduğunu aktaran Başdeğirmen,  “Onayı aldık. Hazırlığa başlandı. Görevi aldıktan sonra 60 bin metrekare alanı park haline getiriyor buradan üniversite ve havalimanına ulaşım sağlıyoruz. Yakın zamanda Ankara ile yapacağımız diğer projeleri açıklayacağız. Oradan belki de ihtiyaç halinde Akkent’ de bir hat açabiliriz. Ayrıca şehirdeki üst geçitlerinde bakımın yapıp hepsini kullanılır hale getireceğiz” diye konuştu.

İller Bankası’ndan nüfus oranında  Isparta Belediyesi’ne gönderilen devleti parasının lüzumsuz işlere harcandığını öne süren Başdeğirmen “Oysa bizim hakkımız var. Bizim öncelikli ihtiyaçlarımız var. Sen önce bu ihtiyaçları gider. Belediyenin parasını öncelikli ihtiyaçlarımız için harcadığımız sürece ne sosyal tesisiniz, ne otobüsünüz, ne camiye çıkmak için merdiveniniz eksik olur” dedi.

SATTIĞIMIZ BİR ŞEY YOK

Ponza sahalarını kimseye satma niyetinde olmadıklarını bir kez daha yineleyen Başdeğirmen, “ Ispartalılar benden oğluma kızıma iş buluver diyor. Ben de diyorum ki bizim ponza maden sahamız var. 100 yıl yetecek. Buraları özel sektör açalım fabrikalar yapalım. Buranın tapusu belediyede , kimse tapuyu istemiyor. Arazide ki ponzayı istiyor. Ponzayı alacak sana parasını ödeyecek briket yapıp satacak. Böylece fabrikalar açılacak istihdam sağlanacak. Satmayız sattırmayız diyor. Kim neyi satıyor? Sattığımız bir şey yok. Ben ponzayı değerlendirebilirsek bu şehre katma değer sağlarım diyorum. Nevşehir’de  bir çok fabrika var 3 bin 500 kişi çalışıyor. Bizim burada Ortadoğu’nun en büyük fabrikası olduğu söylenen fabrikada 49 kişi çalışıyor” dedi.

Başdeğirmen, konuşmasının ardından Akkent Mahallesi halkının taleplerini dinledi.  Başdeğirmen, mahalle halkının çay bahçesi, sosyal tesis, düğün salonu, camiye kolay ulaşım sağlayacak merdiven gibi hizmetlerin geleceğinin sözünü verdi.

 

 

Bu haber 287 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...