Haydi Isparta Öykü Arin’e Umut Ol

31 Ocak 2019 15:41

Pilates Antrenörü ve Jimnastik İl Temsilcisi Nurten Sağlamer’den dev etkinlik. Türkiye genelinde başlatılan kampanyaya destek olmak isteyen Sağlamer, Öykü Arın ve 3 bine yakın lösemili cana umut olmak için bir etkinlik düzenliyor.

                31 Ocak Perşembe günü saat 11.00 ile 17.00 arasında Kan Bağışı Otobüsü yanında “Öykü Arin’e Umut Ol” kampanyasıyla şehrin tüm annelerini, siyasilerini ve spor camiasını bu etkinliği davet ediyor.

                Sağlamer, “Bir sabah şöyle bir haberle sarsıldım, dünyalar güzeli bir yavru ÖYKÜ ARİN DONÖR bekliyor, anne ve babası yakınları çırpınıyor, nerde bir mağduriyet varsa onların yanında olmayı içselleştirmiş biri olarak hem Öykü ARİN hem de sadece Türkiyede 3000 e yakın nakil bekleyen kişi ve aileleri olduğunu öğrendim. Yurt dışı ve ülke genelinde kampanyaları takip etmeye başladım. Bir kaç gün önce de DONÖR olmak için kan vermeye giden birinin LÖSEMİ olduğunu öğrendim. KIZILAY kan bankasında başka ihtiyaçlar için de kan rezervinin azaldığını öğrendim. Uykularım kaçarken, harekete geçmeye karar verdim. Tanıdık bildik kim varsa bilgilendirdim. Destek istedim. Meğerse her kes bir kıvılcım bekliyormuş. Onlarca kişi kurum ve kuruluş tereddütsüz kabul etti . Böylece ISPARTA startını başlattık. UMUDA YOLCULUĞUMUZ BİRİLERİNE ŞİFA OLSUN. Destek verecek tüm kurum , kuruluş ve bireylere sonsuz teşekkür ederim.

Haydi Isparta belki de umut biziz . Lütfen gelin kan veremezseniz bile manevi destek olun” dedi.

Bu haber 294 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...