“ITKM’nin açılamamasının sebebini: BECERİKSİZLİK”

31 Ocak 2019 15:35

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, dün Cumhuriyet Caddesi’ndeki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Gökmenoğlu, Bağımsız Isparta Belediye Başkan Adayı Melih Kahveci’nin seçim bürosunu ziyaret etti. Gökmenoğlu, esnaf ziyaretinin ardından Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’ni inceledi.

İncelemenin ardından özel açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Gökmenoğlu, “ITKM’nin açılamamasının tek sebebi beceriksiz işlerin yapılmasıdır. 22 yıldır açılamayan ITKM’yi ben açacağım” dedi.

Gökmenoğlu “Ben hukukçuyum biliyorsunuz 9 yıl Baro Başkanlığı yaptım seçim çalışmasına başlar başlamaz dedim ki ben ITKM’yi açacağım çünkü yıllardan beri benim için iç acısı burası bu mahalleyi bu semti çok yakından tanıyorum. Daha yeni evliydim iki kızım oldu, şimdi biri liseye gidiyor. Isparta için güzel bir eserdi. İlk projesi daha güzeldi ama yıkıldı. Daha sonra tekrar yapıldı, bir daha yıkıldı’ derken açılamaz hale geldi. Bunun açılamamasının tek nedeni bugüne kadar beceriksiz işler yapılmış olması. Burasının açılmış olması çok kolay biz ‘seçim çalışmasına başlar başlamaz biz burayı açacağız’ dedik.

Canlı yayınlara çıktılar ‘açamazsın dediler sen hukukçu değilsin hukuku bilmiyorsun’ dediler. Sesimizi çıkarmadık bizim bildiğimiz bir şeyler var. Seçmen artık çok bilinçli inanın artık seçmen eski seçmen değil. Seçmenimiz her şeyi takip ediyor Burasının ne şekilde açılacağını çok iyi biliyoruz. Seçimi kazandığımız gün geleceğiz mazbatamızı alacağız hemen içeriye girip tespitimizi yaptırıp 3 ay içerisinde bütün eksiklikleri tamamlayacağız. Göreceksiniz sene sonu itibariyle 2019 yılı itibariyle burası artık hareketli bir yer haline gelecek Isparta’nın kalbi olan ticaret tekrar burada hareketlenecek” dedi

 

 

Bu haber 307 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...