Başkan Günaydın’ın Kurum Ziyaretleri sürüyor

29 Ocak 2019 15:46

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları ve esnafla bir araya gelmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, TEİAŞ, TEDAŞ, Gülbirlik, Davraz Yaşam Hastanesi ve Akdeniz Harita ofislerini ziyaret etti.

Yoğun iş temposunun yanı sıra fırsat buldukça kurum ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Isparta Belediye Başkan Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, TEİAŞ 7.Bölge Müdürü Mehmet Aydın ve TEDAŞ İl Müdürü İbrahim Varol’u makamında ziyaret etti. Başkan Günaydın ziyaretlerin ardından kurum çalışanlarını ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ziyaretlerini Davraz Yaşam Hastanesi ile sürdürdü. Davraz Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bayram Güven, Başhekim Dr. Erdoğan Sevük ve Genel Koordinatör Ata Aytaç ile bir süre sohbet eden ve şehrin sağlık yatırımlarına ilişkin değerlendirmeler yapan Başkan Günaydın ardından hastane çalışanları ve hastaları ziyaret etti. Günaydın ayrıca, Akdeniz Harita sahibi Hakan Kınaytürk’ü de makamında ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve beraberindekiler Gülbirlik’i de ziyaret etti. Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik’in makamında gerçekleşen ziyarete Gülbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir ve kurumun ilgili yöneticileri katıldı. Isparta gül üretimi başta olmak üzere belediyenin düzenlediği Gül Fuarı konularının da ele alındığı toplantıda konuşan Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik,  ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti.

**BİRLİKTE DAHA NİCE YILLARA DİYORUZ

Belediye Başkanı Günaydın’ın geçmişteki hizmetlerinden dolayı tanıdıklarını ve bildiklerini söyleyen Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, “İnşallah bundan sonraki yapacak oldukları çalışmaları da aynı şekilde devam edecektir. Gülbirlik ve Rosense olarak yaptığımız çalışmalarda belediyeden gerçek anlamda destek gördük. Bize bakış açıları, bizim yanımızda bulunmalarından dolayı çok büyük memnuniyet duyduk. İnşallah bundan sonraki süreçte de yine aynı şekilde çalışmalarında başarılar diliyoruz, birlikte daha nice yıllara diyoruz. Kendisine hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

**KURUM OLARAK HİZMETLERİNİZDEN MEMNUNUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Gülbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir de, “Hayırlı uğurlu olsun, Allah yardımcınız olsun. Gördüğümüz kadarıyla yaptığınız hizmetleri halkta takdir ediyor. İnşallah bundan sonra da aynı minval üzerinde devam edersiniz. Sizin hizmetlerinizden biz kurum olarak memnunuz. Çünkü biz her şeyden önce Isparta’yı temsil ediyoruz. Bizlere çok destek oldunuz. Allah mahcup etmesin” görüşlerinde bulundu.

** İLK ADIM BAŞARIYA GÖTÜRÜR

Gülbirlik ile devamlı irtibat halinde olduklarını ve karşılıklı güle dair fikir alışverişlerinde bulunduklarını dile getiren Başkan Günaydın da, “Belediye demek tüm kurum ve kuruluşlarla irtibat kuran, ilişki kuran, çalışan demektir. Böyle bir kurumumuzun yurt içi yurt dışı başarılı olması Isparta’mızın da gözbebeği olması bize sevinç, gurur veriyor. Daha güzel şeylerin olacağını da biliyorum. 12-16 Haziran 2019 tarihleri arasında 2.Gül Fuarını yapacağız. Gülbirlik’in fuarda baş aktör olmasını isteyeceğiz. Gül ve kokuya ilişkin her türlü merkezin Isparta olmasını istiyoruz. Bu büyük bir projedir, buna bir yerden de başlamak gerekmektedir. Çünkü ilk adım başarıya götürür. Eğer ilk adım olmazsa hiçbir şey yapılmamış olur. Evet bu fuar ilk adımdı bu yıl ikincisini yapacağız ve şehrimizi merkez yapmak istiyoruz. Isparta’nın gül ve gül ürünlerinden parfümerinden yıllık 40 milyon dolar girdisi var bunu bir milyar dolara çıkarma hedefindeyiz” ifadelerinde bulundu.

“Cumhurbaşkanımızı önemsiyorum”

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Kadın ve Demokrasi Derneğini (KADEM) ziyaret etti. Eşi Dilek Günaydın ile birlikte Denek Başkanı Hatice Gonca Kayacan, dernek yönetimi ve üyeleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bayanların hayattaki önemine dikkat çekerken, “Bayanlar anne, psikolog, eğitici, evlat yetiştirendir” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sanata büyük önem verdiğine işaret eden Günaydın, “Cumhurbaşkanımızı önemsiyorum, çünkü bizim cumhurbaşkanımız. ‘neye önem verdin?’ derseniz, Cumhurbaşkanımız özel millet bahçesi istedi. Hazırladım, planlarını çizdik, temel atma aşamasına geldik. 100 dönüm üzerine millet bahçesini inşa ediyoruz” dedi.

**BAYANLARA HER KONUDA ÖNCÜLÜK VERİLMELİ

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, KADEM’i ziyaretinde yaptığı konuşmada, bayanlara tüm Türkiye’nin önem vermek zorunda olduğuna vurgu yaptı. Bayana gerekli önemin verilmemesi durumunda ülkenin istediği noktaya ulaşamayacağını dile getiren Günaydın, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi o muasır medeniyete ulaşamaz. Bayanlar anne, psikolog, eğitici, evlat yetiştirendir. Bayanlara her konuda öncülük verilmesi gerektiğine inanıyorum. Bayanlarımızın hissetme ve duygusu çok büyüktür. Anne karşılıksız sever” dedi.

**YAPTIKLARI İŞLERE DUYGULARINI YANSITIYORLAR

Belediye olarak bayanlara büyük önem verdiklerini Ahşap Sanat Merkezi ve ISMEK el sanatlarını kurduklarını ve burada eli ojeli bayanların çalıştıklarını ve çok büyük eserlere imza attıklarına değinen Başkan Günaydın, “Bu merkezlerimizde bayanlarımız öndedir, yaptıkları işlere duygularını yansıtmaktalar” şeklinde konuştu.

** CUMHURBAŞKANIMIZA ÖNEM VERİYORUM,

      GENEL BAŞKANIMIZ ZATEN DESTEKLİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da sanata büyük önem verdiğine işaret eden Günaydın, belediye ziyaretinde el sanatlarına ilişkin verdiği brifingi anlatarak, “Cumhurbaşkanımızın ziyaretinde kısa bir brifing vermiştim. Cumhurbaşkanımız sanatı seviyor. Bende Cumhurbaşkanımızı önemsiyorum, çünkü bizim cumhurbaşkanımız. Evet benim partimden bir cumhurbaşkanı olmayabilir ama cumhurbaşkanı. Burada sahip olacaksınız, sahip olmak zorundayız. Cumhurbaşkanımıza önem veriyorum, genel başkanımız zaten destekliyor. ‘neye önem verdin?’ derseniz, Cumhurbaşkanımız özel millet bahçesi istedi. Hazırladım, planlarını çizdik, temel atma aşamasına geldik. 100 dönüm üzerine millet bahçesini inşa ediyoruz” görüşlerinde bulundu.

**KADINLARIN DA SİYASETTE YERİ OLSUN

Başkan Günaydın ve eşi Dilek Günaydın’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade eden KADEM Başkanı Hatice Gonca Kayacan, dernek olarak yaptıkları çalışmalar konusunda bilgiler verdi. Kayacan, “Hem sorunlarımızı paylaştık, hem Isparta üzerine konuştuk. Ziyaretleriniz bizi mutlu kılıyor, teşekkür ederiz. 4 aylık bir derneğiz, 108 etkinlik yaptık. Siyasete de destek olalım istiyoruz. Siyaset anlamında yaptığımız ilk etkinlik siyaset akademisi. Bizde elimizden geleni yapmak istiyoruz. Güçlü kadınlar girdikleri ortama güç versinler, kadınların da siyasette yeri olsun istiyoruz.” dedi.

 

Bu haber 496 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...