“Ak Masanın olduğu yere Başkan Odası yapacağız"

29 Ocak 2019 15:34

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, “Belediye başkanının özel kalemi olmayacak. Herkes gelip derdini anlatacak” dedi.

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Yedişehitler Mahallesi’ndeki bir kahvede vatandaşlarla buluştu. Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, “Fabrika yapacaklardı. Nerede cam fabrikamız? Nerede  traktör fabrikamız? 2019 yılında ilan etmişler. Şunu bunu yapacağız. Kıraathanelerde vatandaşın tansiyonunu ölçeceklermiş. Var mı böyle bir şey. Yapacağım edeceğim siyasetini bırakalım artık. Bu memlekette bir şeyler yapılsın. Belediye başkanları korumayla gezmesin. Bu memlekette tekrar deve kesmeyelim. Ak masayı kurdurmayalım. Bu memleketi Isparta yönetsin. Biz Ak Masanın eskiden kurulduğu yere, belediye başkan odasını zemin kata alacağız. Ak Masanın olduğu yere başkan odası yapacağız. Belediye Başkanının özel kalemi olmayacak. Herkes gelip derdini anlatacak. Bu memleket artık yeter diyecek. Seçme hakkı size ait. Biz vebal almanızı istemiyoruz. Düştük yola. Bir Allah’a, bir size teslim ettik. Sizleri seviyoruz. Bizleri bu hizmet aşkımız için lütfen önem verin.

  Raylı sistemi yapacağız. Raylı sistem olmaz dediler. Bir belediye başkanı olmaz, yapamam, edemem diyemez. Raylı sistem yapılır. Bunun projesi sene 1996’da yapılmış. Şuan ki başkan eliyle itmiş, göndermiş. Biz bunu yaparız. 103.4 trilyona heykel yapmayız. Kooperatif kurarız. Halkı ona ortak yaparız. Asıl gayemiz kooperatifçiliktir” dedi.

SATTIRMAYACAĞIZ

                Pomzanın belediyenin canı ve kanı olduğunu ifade eden Gökmenoğlu, “Pomzanın nasıl işletileceğine varana kadar dersimize çalıştık. Sattırmayacağız. Belediyenin canı kanı. Biz orayı adam gibi işleteceğiz. Orada eleme tesisi yok, inceltme tesisin yok, taşı toprağı içinde. Adam gibi işletilmediği için satılamıyor. Adam gibi yapmazsan 49 kişi çalışır, satmayı düşünürsün. Bir işi adam gibi yaparsan orada en az 1500 kişiyi istihdam edersin” diye konuştu.

ŞİMDİ SIRA GÖKMENOĞLUNDA

 İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, “ Belediye başkan adayı çıkarmak için söz vermiştim. Verdiğim sözü tuttum. Başkan projelerini anlatıyor. Başkan günlerdir deliler gibi çalışıyor. Gece 3’den 5’e kadar Isparta için ne yapabiliriz diye konuşuyoruz. 31 Mart’a çok az kaldı. Benim elimi tuttunuz gönderdiniz. Bende size başkanın elini uzattım, bir kere daha bu eli tutma zamanı sizde. Isparta’nın problemi nelerse onlara çare bulacağız” dedi.

 ADALETLİ YÖNETEMEDİĞİ İÇİN KORUMALARLA GEZİYOR

Gökmenoğlu, Günaydın’la ilgili şu eleştirilerde bulundu:

  “Belediye başkanı sizin aranızda gezsin. Randevuyla belediye başkanının arkasında gezmeyin. Neden belediye başkanınızı koruyorsunuz ben bunu anlamıyorum zaten. Ben sizden oy istemeye geliyorum, siz belediye başkanınızı koruyorsunuz. Yani belediye başkanı bir risk altında mı? Belediye başkanı neden korunuyor? Cumhurbaşkanımızı koruyalım, bakanlarımızı koruyalım, milletvekillerimizde koruyalım. Belediye başkanı Şehrül Emindir. Kadın belediye başkanının kapısını çalacak kocamla kavga ettim, açım diyecek. Evine girebilecek. Param yok diyebilecek. Belediye başkanının evinin önünde neden koruma bekliyor. Can güvenliği mi yok?

   Birinin evi 11 katlı olur da birininki 3 katlı olursa, birinin projesi 15 günde çıkarda birininki 1 yılda çıkarsa, bu memlekette adaletsiz işler yaparsan tabi ki korumayla gezersin. Neden Gökmen kalkıpta iyi belediyeciliği getireceğim, neden şeffaf odada oturacağım, herkes beni görecek diyor? Benim korkum olmayacak. Çünkü ben herkesin belediye başkanı olacağım. Ak Parti’nin de, Demokrat Parti’nin de, CHP’linin de, Saadet Parti’linin de, MHP’nin de tüm partilerin belediye başkanı olacağım, herkesten de oy istiyorum.

   Sayın genel başkanımız Meral Akşener’in bize bir talimatı var. Belediye başkanı olduğunuz gün rozetleriniz çıkacak diyor. Siz Şehrül Emin olacaksınız. Rozetle oturun, adam kayırın , ak masa kurun, iyi masa kurun demiyor.    Siz oranın belediye başkanısınız, sizden hesap sorarım diyor.”

POMZAYI DEĞERLENDİREMİYORUZ

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, Fatih Mahallesi’ndeki halk toplantısında pomzayı derlendiremediğini belirterek; “Pomza işlenmiyor. Adam gibi işletemiyorlar. 49 kişi çalışıyor. Millet huzur hakkı alıyor. İstihdam kimin umrunda. Eleme tesis kur, yıkama tesisi kur. Tamam pomzayı, fabrikayı satmayalım ama adam gibi çalıştıralım. Bizim bimsblok 1 kg, Nevşehir’de üretilen birlikte 300 gram. Biz de hafif yapabiliriz. Elemiyoruz, yıkamıyoruz, satamıyoruz. 49 değil, 1500 kişi çalışmalı.”

Bu haber 300 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...