“Ben elektrik direği dikmeyi bilmiyorum ama hukuktan anlıyorum”

23 Ocak 2019 15:10

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, ITKM konusunda kendisini ‘hukuk dışı konuşmakla’ suçlayan MHP İl Başkanı Bayram’a cevap verdi. Seçim çalışmalarını sürdüren Gökmenoğlu, Isparta’ya ‘hukuk elinin’ değmesi gerektiğinin altını çizdi. Gökmenoğlu, şöyle konuştu:

“22 yıldan beri ITKM’yi açamayanlara ‘biz burayı açacağız’ dedik. Dediler ki açamazsın. ‘Sen hukuk bilmiyorsun, hukuktan anlamıyorsun’ dediler. Diyen arkadaş MHP İl başkanıydı. Ne iş yaptığını merak ettim, elektrik direği dikiyormuş. Ben elektrik direği dikmeyi bilmiyorum ama hukuktan anlıyorum. Bakın bu İl’e artık bir hukuk elinin değmesinin zamanı geldi. Ağız birliğiyle açılamaz diye canlı yayın yapanlar, şimdi ITKM’yi biz açacağız diye bas bas bağırıyorlar. Demek ki 22 yıldan beri açılamayan burası açılabilirmiş. Bakın orada 735 tane dükkân var, açsak Isparta’da dükkân kiraları düşecek, en az 2000 kişi istihdam edilecek.

Belediye başkanı neden korumaya ihtiyaç duyar?

İYİ Parti Adayı Gökmenoğlu, şöyle konuştu:

“Gelin temiz siyaset, adaletli bir siyaset yapalım. Berrak bir siyaset yapalım. Hırsızlık yapmadı, hem de çalıştı denilsin diye hizmet almak istiyoruz. Belediyenin iktidara falan ihtiyacı yok. Belediyenin çok güzel gelirleri var. Ama belediyeye 15 litre su geliyorsa, 10 litresi aşağıdan akıyor. Gelin hep beraber, benim Baroda yaptığım gibi delikleri tıkayalım. Tasarruf yapalım. Ama ilk önce belediye başkanı kendinden başlasın. Belediye başkanı makam arabasına binmesin, koruması olmasın. Biz belediye başkanımızı, şehri eminimizi niye koruyoruz ben bunu da anlayabilmiş değilim. Neden? Ama tabi bir yerde 11 katlı bina ruhsatı birine 3 katlı bina ruhsatı verirseniz, birinin projesi 15 günde çıkar diğerinin ki 1 yılda çıkarsa tabi ki belediye başkanını korumak zorunda kalırsınız. Belediye başkanı sizden biri. Siz nasıl yaşıyorsanız, belediye başkanı da öyle yaşamalı. O da pazarına çıkmalı, pazarcıyı dinlemeli.”

 

 

Bu haber 298 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...