DAVRAZSPOR EVİNDE KAYBETTİ

22 Ocak 2019 15:59

Pembe-yeşilliler,  Sökespor’a 86. dakikada Tolga’nın golüne engel olamadı ve şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Yüzde yüzlük 2 net gol pozisyonundan yararlanamayan temsilcimiz,  son vuruşlarda başarılı olamadı.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, 2. Yarının ilk maçında Sökespor’a 1-0 mağlup olarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı. Isparta Atatürk Stadı’nda oynanan maçı Manisa Bölgesinden Ali Tunçer, Mustafa Hakan Efe, Gökmen Çambel ve Aydoğan Kaçmaz isimli hakemler yönetti. Karşılaşamayı Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve 5 bin dolayında futbolsever izledi.

                Isparta Davrazspor, rakibi karşısında ilk yarıda pozisyona girmekte zorluk çekerken 41. Dakikada Gökhan Koç’la yüzde yüzlük net bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Karşılaşmanın 2. Yarısında Levan Ingorokva, Fatih Deniz ve Mahmut Bektaş’la net gol pozisyonlarını atamayan pembe-yeşilliler, 86. Dakikada Tolga Çavdar’ın golüne engel olamadı.

                27 puanda kalan Isparta Davrazspor şampiyonluk yolunda büyük yara alırken Bucak Belediye Oğuzhanspor’la arasındaki puan farkı 5’e yükseldi. Sökespor ise puanını 30’a çıkararak 3. Sıraya yükseldi.

 

 

Bu haber 255 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...