“Birlik içinde çözüm bulmaya çalışacağız”

18 Ağustos 2012 11:17

Siyasi parti ziyaretlerine MHP’den başlayan ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Kaçıkoç;

 

“Birlik içinde Isparta sorunlarına çözüm bulmaya çalışacağız”

 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri siyasi partilere ziyarette bulundular.

ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Meclis Başkanı Bedri Ayhan ve Başkan Yardımcıları Şükrü Başdeğirmen ile Ahmet Tahir Bakal ilk ziyaretlerini Milliyetçi Hareket Partisi’ne yaptılar. MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala ve parti yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette Isparta’nın sorunları konuşuldu.

ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Bayram sonrasında ITSO’nun organizesi ile sık sık Vali,  milletvekilleri, belediye başkanı  siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelip Isparta sorunlarına çözüm bulmak amacıyla toplantılar yapmayı planladıklarını belirterek, “Ispartamız için herkesin görüşünü alıp sorunlar karşısında ortak çözümler bulmalıyız. Ticaret Sanayi Odası olarak Bayram sonunda sık sık toplantılar yapmayı hedefliyoruz. Siyaset gözetmeksizin, Isparta menfaatlerinin esas konu olacağı toplantılarda herkes görüşlerini bildirip çıkan ortak sonuçları kamuoyu ile paylaşmayı hedefliyoruz. Bizim için önemli olan ilimizin menfaati, sayın valimiz, milletvekillerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz, sivil toplum kuruluşu ve kamu kurum temsilcilerimizi toplantılarımızı davet edeceğiz. Birlik içinde Isparta sorunlarına çözüm bulmaya çalışacağız.”dedi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın da, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yalçın, “Isparta menfaatleri konusunda herkesin görüşü bellidir. Ancak bizim eksikliğimiz istişare. Her kurum her siyasi parti kendi çapında çalışmalar yapıyor istişare ve birlik beraberlik olmayınca sonuca bazın ulaşamıyoruz. Bu nedende samimi gayretler boşa gidebiliyor. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın samimi gayretlerini görüyoruz. Geçmişi sorgulamak kimseye bir şey kazandırmaz, Isparta için geleceği konuşmak ve Isparta’nın geleceğinin daha iyi olması için neler yapabiliriz bunları değerlendirmek ve birlikte hareket etmek gerekiyor.  Biz MHP olarak Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın samimi gayretlerinin hep arkasındayız. Başkanımızın söylediği gibi istişare toplantılarında bulunmaktan da zevk duyarız. Ziyaretlerinden dolayı Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerimizi teşekkür ediyoruz.”

 

 

Bu haber 698 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...