Beşiktaşlıları buluşturan yemek

12 Ocak 2019 11:23

Isparta 1903 Beşiktaşlılar Derneği'nin Barida Hotels’de düzenlediği yemeğe yoğun katılım oldu.  Beşiktaş Marşlarıyla başlayan yemeğe Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret  Orman, yönetim kurulu üyeleri, Isparta 1903 Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ziya Gür ve Beşiktaşlılar katıldı.

                Isparta 1903 Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ziya Gür, Fikret Orman’ın başkanlığa gelmesiyle birlikte Beşiktaş’ın başarılı bir grafik çizdiğini söyleyerek, “Fikret Başkanımız sağolsun bizi kırmıyor ve Isparta’yı çok seviyor. Isparta’mıza No: 1903 açılışı ve bir takım ziyaretlerde bulunmak için geldi. Beşiktaş’ımız onunla yükselişe ve geçti Dünyaca ünlü kulüplerle yarışıyoruz. Güzel günler göreceğiz, güneşli günler” dedi.

                Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ise halkın içinden geldiğini ve vatandaşlarla buluşmaya devam edeceğini belirterek, “Isparta’ya 2. kez geliyorum. Burada güzel dostlarımız var. Beşiktaş’ımızın üye sayısı her geçen büyüyor ve bu da bizi mutlu ediyor. Isparta 1903 Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ziya Gür’de burada başarılı işler yapıyor.  Bizlerde Beşiktaş’ımızın başarısı için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

                Konuşmalarının ardından Orman, 2016 yılında Vodafone Arena  Stadında Şehit olan Ispartalı polis Durmuş Öcal'ın babası Şerafettin Öcal'a plaket verdi. Ayrıca sponsorlara da plaket takdim edildi. Daha sonra Orman, hayranlarıyla bol bol çektirdi.

 

 

Bu haber 383 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...