“AK PARTİ İYİ BİR TERCİH KULLANMIŞTIR”

10 Ocak 2019 16:33

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin organizasyonunda kabalalık bir partili heyeti ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Aybatılı da Başdeğirmen’i merkezdeki tüm oda başkanlarının katılımıyla kalabalık bir grupla karşıladı.

AK PARTİ BAŞDEĞİRMEN’İN

ARKASINDA BUNU GÖRDÜK

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e ‘arkadaşım, dostum’ diyerek övgüler yağdıran Aybatılı, şöyle konuştu:

“Birlik ve beraberliğinizden memnun olduk. Bu kadar güçlü bir ekiple ziyaretimize gelmeniz AK Parti’nin adayını desteklediğini ve arkasında olduğunu gösteriyor. Tüm ekibimiz sizinle beraber. Bugüne kadar hep beraber olduk. Siyasette, idarede ve sosyal yaşamda hep beraber olduk. ITSO Başkanlığınız döneminde birlikte çalıştık. Oda seçimlerinde şahsım ve teşkilatım arkanızda oldu, destek olduk. Seçildikten sonra da hep beraber çalıştık. Esnafımızın, sanayicimizin ve tüccarımızın sorunlarının çözümünde birlikte olduk. Bu çalışmalarımız Ispartamıza katkı sağladı.

BELEDİYECİLİĞE YABANCI DEĞİLSİN

1999’da DYP’de benim listemden belediye meclis üyesi oldunuz. Orada 5 yıl hem DYP’yi hem beni temsil ettin. Güzel çalışmalara imza attın. Belediye kanunlarını, yönetmeliklerini öğrendin. O dönemde Isparta’ya yapılacak hizmetlerin neler olduğunu gördün. Benim başlattığım büyük projelerin kavgasını verdin. Belediyeciliği öğrendin. 5 yıl verimli bir dönem geçirdin. Boş bir aday değilsin. Belediye kanunlarını öğreneceğim diye bir kaygın yok. 5 yılı dolu dolu geçirdin. Sonra da belediye hizmetlerini takip ettin, taleplerin oldu, dile getirdiğin hususlar oldu. Tecrübeli bir başkan olarak aday oldun. AK Parti’nin Şükrü Başdeğirmen’i aday göstermesinden çok memnun kaldık.

İNŞALLAH SEÇİLİRSİN

İnşallah seçilirsin. Yine birlikte olacağız. El birliği ile Isparta’ya hizmet edeceğiz. Eski belediye başkanı olarak hep yanınızda olacağım. Dönemimde yapamadığımız hizmetleri ve yatırımları sizin önünüze koyacağım. Sizlere örnek olmaya devam edeceğiz. Bizden istifade etmek isterseniz sizle beraber olacağız. Şahsınızın adaylığı hem teşkilatımızı hem de Isparta’yı mutlu etmiştir. AK Parti iyi bir tercih kullanmıştır. Sadece AK Parti gözüyle bakmıyoruz. Size Şükrü Başdeğirmen gözüyle de bakıyoruz. Partiler üstü görüyoruz. Seçildikten sonra da böyle devam edeceğinize inanıyorum. Çünkü en büyük hizmet adil olmaktır, adaletli olmaktır. Herkesin gönlünü alarak hizmet edeceğine inanıyorum. Adaylarda aranan en önemli özellik hizmette ayrımcılık yapmamaktır. Bu da sende var. Dostum, arkadaşım diyorum. Gönlümüzde beraberiz. O makama geldikten sonra da desteklerimiz devam edecektir. İnşallah Isparta tercini senden yana koyar ve belediye başkanı olursun.”

AK Parti Belediye Başkan Adayı Başdeğirmen de Aybatılı’nın sözlerinden ötürü teşekkür ederek şöyle devam etti:

“Yaşayan tüm eski belediye başkanlarımızı ziyaret ederek, fikirlerini ve önerilerini alıyoruz. Sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Sizin bir de Esnaf ve Sanatkarlar Birlik başkanlığı göreviniz var. Sizlerle çok işbirliği yaptık. Sizin temsil ettiğiniz kuruluş bizim kardeş kuruluşumuzdu. Beraberce çok çalışmalar yaptık. Hepsinde de başarılı olduk. Eksiklerimizi beraber tamamlayacağız ve şehrimizi büyüteceğiz. Hep beraber tüm Isparta’yı temsil ediyoruz. Beraber çalışmaya ihtiyacımız var. Bu memlekete layıkıyla hizmete devam etmek istiyoruz.”

ISPARTA ESNAFI DESTEKLENMELİ

Öte yandan 1994-1999 döneminde belediye başkanlığı da yapan Aybatılı, Başdeğirmen’e Isparta esnafına destek olması önerisinde bulundu. Esnafın yaşadığı sıkıntılı dönemde Belediyelerin can suyu olabileceğini kaydeden Aybatılı, “Isparta’nın kaynakları Isparta’da kalmalı. Ben 5 yıl boyunca dışarıya hiç iş vermedim. Bütün ihtiyacımızı Isparta’dan esnafımızdan karşıladık. Belediye kaynakları ile Isparta esnafı ve müteahhidi desteklenmeli ve faydalandırılmalı” diye konuştu.

“OTOPARK ESNAFA GÜNLÜK  TL. OLACAK”

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Belediye otoparklarının fiyat yönünden çarşı esnafı için uygun olmadığını söyledi. Çarşıda faaliyet gösteren esnafların günlük 8 TL'den otopark hizmeti aldığını belirten Başdeğirmen, "Bu esnafımız için çok büyük bir rakam. Bir ayda 250 TL eder. Esnaflarımız için farklı bir uygulama yapacağız. Belediye otoparklarımızdan çarşıda faaliyet gösteren esnaflarımız günlük 1 TL'den faydalanacak. Odalarımızdan esnaf olduğunu ispatlayan belgeyi getirenlere esnaf otopark kartı vereceğiz. Bu kartla birlikte esnaflarımız otoparklardan günlük 1 TL'den faydalanacak" diye konuştu.

 

 

 

Bu haber 364 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...