NELER SÖYLEDİLER?

8 Ocak 2019 18:03

Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz:

Önemli bir eşiğin arefesindeyiz. Sizlerle birlikte var olmaya, sizlerle birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Bizler ‘Dünya 5’den büyük’ diyen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşıyız. Sayın Şükrü Başdeğirmen’in aday olarak açıklanmasıyla birlikte teşkilatlarımız ve milletvekili arkadaşlarımla birlikte yola çıktık. Bu iş çalışmakla olur. Allah çalışana verir. 31 Mart akşamı mutlaka başarıya ulaşacağız.

 MİLLETVEKİLİ RECEP ÖZEL:

Her seçim yeni bir başlangıç. Bu seçim sayın Cumhurbaşkanımızın kendi seçiminden daha fazla önemsediği bir seçim. Dünya lideri olan genel başkanımızı daha da güçlendirmeliyiz. Bizi muhalefet yıpratamaz. Davamıza ve partimize sahip çıkacağız. Davamızın hatırı şahsi hatırlarımızdan daha önemlidir. Son 10 yılda Isparta belediyecilikte bizle buluşamadı. 24 Haziran’da çok iyi bir oy oranı aldık, 2 olan milletvekilimizi 3’e çıkardık. Şimdi belediyeyi almak zorundayız. Isparta için değişim ve dönüşüm zamanı. Yoksa vatandaşlarımızın beklentilerini yerine getiremeyiz. 31 Mart seçimlerinde rekor oy alacağız. Buna inanmayanlar 31 Mart akşamı görecek. Her eve gireceğiz. Isparta’nın birçok problemi var. Bu problemleri 31 Mart’tan sonra çözeceğiz. Adayımız Sayın Şükrü Başdeğirmen. Isparta’nın evladını Isparta ile buluşturduk, birleştirdik. Karar millette. AK Parti olarak sonuna kadar adayımızın arkasındayız. Seçilmesi için elimizden geleni yapacağız. Isparta’ya daha güzel noktalara getirme ve yatırımların sözünü veriyoruz.

 TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU BAŞKANI SÜREYYA SADİ BİLGİÇ:

Bir kere daha sandık göründü. Demokrasiye gerçek anlamda inanmış kadroların evlatlarıyız. Biz Türkiye sevdalıları milli irade dışında başka güç tanımayan düşüncenin evlatlarıyız. Gerçek gizli güç sizlersiniz. Sizlere müteşekkiriz. İnşallah Isparta’da bütün belediyeleri alacağız. Şükrü Başdeğirmen başkanımız ile birlikte Isparta Belediyesi’ni kazanacağız. Genel Başkanımızın karşısına başı dik gideceğiz. Birlik ve beraberlik çok önemli. Bizim başkaları ile uğraşmamıza hiç gerek yok. Isparta’nın yeni bir vizyona, yeni bir bakış açısına ihtiyacı var. Şükrü Başdeğirmen ile birlikte bu değişimi yapacağız. Aramıza fitne ve fesatın girmesine müsaade etmeyeceğiz. Sandıkları patlatacağız.

 İL BAŞKANI OSMAN ZABUN:

Seçimlerin AK Parti için anlamı çok büyük. Bizim için seçim sadece oy kullanmak anlamı taşımıyor. İktidara geldiğimiz 2002’den sonra girdiğimiz tüm seçimler için ‘bizim için önemli’ dedik. Aslında bizim söylediğimiz seçimin önemidir. Çünkü biz demokrasi ile yönetiliyoruz. Her seçim çok önemli. Hepimiz teşkilatız. Çakal sürüsü bekliyor. Bütün emeklere gözünü dikmiş bir çakal sürüsü bekliyor. Bunlara fırsat vermeyeceğiz.

MHP ile aramızdaki ilişki centilmenlik kalıbına sığdırılacak kadar dar değildir. Sayın Devlet Bahçeli milli iradenin yanında duruş göstermiş ve tavrını ortaya koymuştur. Bu ilişki Cumhur İttifakı adı ile milletin geleceğine odaklanmış bir ilişkidir. Isparta’da AK Parti’nin adayı vardır, sayın Şükrü Başdeğirmen’dir. MHP’nin adayı da sayın Günaydın’dır. Sonuna kadar cumhur ittifakının önemini bilerek hareket edeceğiz. Bu ittifaka halal getirmeyeceğiz. Ama sandıktan AK Parti’nin başarılı çıkmasını istiyoruz. Gayretimiz ve arzumuz bu yöndedir.”

Bu haber 332 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...