“Yeni yılda 2023 hedeflerimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz...”

1 Ocak 2019 18:19

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, yayımladığı mesajla Ispartalı hemşehrilerinin ve bütün insanlığın  yeni yılını tebrik etti.

Milletvekili Gökgöz mesajında;

"Bir yılı geride bırakarak yeni bir yıla başlarken yeni umutlar, yeni heyecanlar ve yeni beklentiler içerisindeyiz. Geride yine kimi zaman sevinçlerin kimi zaman ise hüzünlerin olduğu bir yıl bıraktık.Değerli hemşehrilerim; "Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik" diyerek çıktığımız bu yolda, hep bu aşk ve sevda ile ülkemiz ve milletimiz için hizmet ettik ve hizmet etmeye de devam edeceğiz. 16 yıllık yolculuğumuzda bu sözümüze hep sadık kaldık. Milletimiz ile temellerini attığımız ve bugünlere ulaştığımız yolculuğumuzda milletimiz ne istediyse onu gerçekleştirmeye gayret gösterdik. Bu kapsamda yeni yıla yeni müjdeler ile de girmenin mutluluğunu yaşamaktayız.Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı Asgari Ücret 2019 yılı için net 2 bin 20 lira oluyor. Yılbaşından itibaren elektrik fiyatlarında konutlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. Aynı şekilde konutlarda ve küçük orta ölçekli işletmeler ile ticarethanelerde kullanılan doğalgaz da yüzde 10'luk indirim geliyor. 2019 ve 2020 yıllarında ilk defa işe alınacak her işçinin asgari ücret üzerinden tüm sigorta ve vergi giderlerini devlet üstleniyor.Bölgesel istihdam teşviki bir yıl daha uzatılıyor. İşverene asgari ücret için verilen destek devam ediyor.

İnşallah yeni yılda da daha büyük atılım, yatırım ve hizmetlerle bütçemizin verdiği imkanları en iyi şekilde kullanarak ülkemizi şahlandırmaya; 2023 hedeflerine ulaştırmak için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşünceler ile 2019 yılının milletçe dayanışmamızın artması, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi ve başta aziz milletimiz olmak üzere tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, bütün hemşehrilerimizin yeni yılını tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

Bu haber 355 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...