ANA LİG Basketbol Heyecanı başladı

29 Aralık 2018 13:15

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Basketbol Akdeniz Grup Müsabakaları Isparta’nın  ev sahipliğinde start aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2018 yılı faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Basketbol Akdeniz Grup Müsabakaları Isparta’nın  ev sahipliğinde başladı.

Bakanlık tarafından 81 ilde beşinci sezonu gerçekleştirilen ve geleceğin yıldızlarının yetiştirildiği Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) projesi devam ediyor.

Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Akdeniz grup müsabakaları tesisleriyle yeterli spor alt yapısına sahip ilimize verildi.

Kız-Erkek toplam 9 ilden 17 takımın mücadele edeceği grup müsabakalarının açılış seremonisi ise Işıkkent Spor Salonunda gerçekleştirildi. Programa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdür Vekili Barış Karataş, Basketbol İl Temsilcisi Murat Sağlamer, ANALİG İl Koordinatörü Sportif Eğitim Uzmanı Çağdaş Çağrı Yıldırım, sporcular ve antrenörler katıldı.

Açılış seremonisinin ardından müsabakalar başladı. 30 Aralık 2018 Pazar gününe kadar devam edecek müsabakalarda kız takımları Işıkkent Spor Salonunda, erkek takımları ise 6 Mart Spor Salonunda mücadele edecek.

Müsabakalara Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Karaman, Kahramanmaraş, Karaman, Osmaniye ve Mersin illerinden kız – erkek toplam 17 takım katılıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, grup müsabakalarında tüm sporcu, antrenör ve hakemlere başarılar diledi.

 

Bu haber 318 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...