Keçeci ve Hızırbey Mahallesi muhtarlarından Teşekkür ziyareti

28 Aralık 2018 18:02

Keçeci Mahallesi Muhtarı Gökhan Büyükleblebi ve Hızırbey Mahallesi Muhtarı Zeynep Yiğit, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti. Keçeci Muhtarı Büyükleblebi, mahallelerine kazandırılan Çayboyu, Gökçay ve Etnografya Müzesinden dolayı teşekkür ederken, bu hizmetlerin karikatürize edilmiş tablosunu Başkan Günaydın’a takdim etti. Hızırbey Mahallesi Muhtarı Zeynep Yiğit ise Başkan Günaydın’a ve ekibine yaptığı çalışmalardan dolayı yazdığı bir mektupla teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Hızırbey Mahallesi Muhtarı yazmış olduğu mektubu Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a okudu ve ardından takdim etti. Başkan Günaydın’a, daire müdürlerinden memnuniyetini dile getirmek için geldiğini belirten Hızırbey Mahallesi Muhtarı Zeynep Yiğit, “Ayrıca Zabıta Müdürümüzden iki ayrı talebim oldu ve bu taleplerimi aynı gün bitirmesinden dolayı içimden gelerekten bir teşekkür mektubu yazdım” dedi. Yiğit, “Size düzgün, başarılı ve alınan kararı hiç aksatmadan mesai sonrası bile işi yarım bırakmayan Sayın Zabıta Müdürümüz Reşat Kravgaz beyefendiyi başarılarından dolayı kutluyorum. Ben sadece memnuniyetimi belirtmek istedim. Bunu sizlere teşekkür babından bildirmem gerektiğini düşündüm. Size ve ekibinize sonsuz teşekkürlerimi sunar başarılar dilerim. 3.dönem inşallah tekrar beraber çalışırız” görüşlerinde bulundu.

Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür eden Keçeci Mahallesi Muhtarı Gökhan Büyükleblebi de, “Mahallemizde altyapı ve asfalt çalışmalarımız yüksek oranda bitti. 32 sokaklı mahallemizde 29 sokakta hiçbir sorunumuz yok. Bunlar Allah razı olsun sizlerin yaptığı hizmetlerle gerçekleşti. Sizin hem Isparta’mıza hem de mahallemize hizmetleriniz var. Bizim şansımıza da mahallemizde Isparta’ya mal olmuş üç eseriniz var. Bunları temsil eden bir hediyemiz olacak. Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Teşekkür ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Muhtarlarımız yapılan hizmetleri unutmuyorlar ve bizlere teşekkür etmeye gelmişler. Hızırbey Mahalle muhtarımız daire müdürlerimizi ve personelimizin çalışmalarını çok beğenmiş ve buna karşın bizlere bir mektupla teşekkür ettiler. Müdürlerimizin takdir edilmesinden dolayı bende çok mutlu oldum. Hiçbir zaman hizmet yerde kalmaz, karşılığı halktan görülür. İhtiyaçlar bitmez, bitmemeli de. Herkes bir ihtiyaç üretmeli ve bizde yapmalıyız. Tüm Isparta’mızda 40 senede yapılamayan bir iş bir dönemde yapılarak halkımıza teslim edildi. 1200 km asfalt, 1850 km yağmur suyu Isparta’nın altına döşendi. Tüm şehrimizin bağlantıları yenilendi. Isparta’mız yeni Isparta oldu. Isparta’mızın yüzde 98’lik bölümünü bitirdik, bunun farkında olan muhtarlarımız bizlere teşekküre geliyorlar, mahallelerine astıkları pankartlarla teşekkürlerini iletiyorlar. Tüm muhtarlarımıza da nezaketlerinden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Bu haber 420 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...