Tuğgeneral Gündüz’den, Başkan Günaydın’a iade-i ziyaret

27 Aralık 2018 16:28

Kara Havacılık Okulu Komutanı Tuğgeneral Nadir Gündüz, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a iade-i ziyarette bulundu.

Kara Havacılık Okulu Komutanı Tuğgeneral Nadir Gündüz, beraberinde Öğretim Başkanı Kara Pilot Albay Alper Naldöken ile birlikte Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a iade-i ziyarette bulundu. Tuğgeneral Gündüz, “Başkanımız bizlere birliğimizde hoşgeldiniz ziyaretinde bulundu. Bizde geleneklerimizde, göreneklerimizde gördüğümüz üzere iade-i ziyarete gelmek istedik. Bizde artık Ispartalıyız. İnşallah uzunca bir sürede burada görev yapacağız, bizden sonraki arkadaşlarımız da devam edecekler. Ankara’da daha önce 60 yıl kalmış olan okul, inşallah 100 senede Isparta’da kalır. Karşılıklı hem Isparta’dan katkı alır, hem de Isparta’ya katkı sağlar diye düşünüyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Değerli komutanlarımızın iade-i ziyarette bulunmaları şahsım, halkım ve Türk milleti adına memnun etti, onur duyuyorum. Bu arada okulumuzu daha yakından tanıma fırsatı buluyoruz. Karşılıklı birbirimize yapabileceğimiz işbirliği konusunu ele aldık. Tanımak ve tanışmak çok önemlidir.  Komutanlarımızın ziyaretlerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” görüşlerinde bulundu.

 

 

Bu haber 373 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...